• 1

Fietsklachten

 

 

Fietsklachten zijn vervelend, slapende handen  rugpijn, tintelende handen 

Sommige mensen wellicht u ook , dat dergelijke klachten er nu eenmaal bij horen. Dat is niet waar, fietsen is leuk en hoeft geen klachten te geven. Als je geen aanwijsbare fysieke klachten hebt dan zou je zonder ongemakken een fietstocht moeten kunnen fietsen zonder pijnlijke billen of slapende handen en andere  klachten.

Door middel een van een fietsmeting en het uitgebreide assortiment van ergo specialist SQlab  hebben wij voor elk type fietser een passende oplossing.

Buiten de nauwkeurige fietsmeting welke wij uitvoeren , specialiseert SQlab zich op 3 contactpunten. Handen , bekken en voeten. Mannen , vrouwen en verdeling van lichaamsgewicht bij een fietszadel. Handgrepen voorkomen door de goede pasvorm gevoelloze vingers. En voeten die goed in de schoenen zitten of aan de pedalen voor een goede krachtoverbrenging en voorkomen van knieproblemen.

Erg belangrijk is de grip op je stuur. Vasthouden , remmen sturen . De houding van je ellenbogen, de buiging van polsen . De kleinste aanpassing kan soms klachten voor de zon doen verdwijnen.

 

Op dit moment hebben wij net een verbouwing achter de rug. Ruimte gemaakt voor een Bodyscanning systeem waarmee wij u nauwkeurig op kunnen meten en fiets klachten mee nemen in de meting. Met het assortiment aan SQLAB artikelen kunnen wij na de meting uw fiets op de juiste maten instellen en ergonomische producten op fiets zetten.

 

 

 
Zadels

Zadels

Man , vrouw verdeling van gewicht . Een goed passend zadel is belangrijk. Zadelpijn hoeft niet nodig te zijn. Met een zadelmeting heb je altijd het passende zadel .

lees meer


Inlegzolen

Inlegzolen

Heb je last van tintelende voeten of branderige voeten? SQlab heeft heeft hier inlegzolen voor..Er zijn 3 verschillende. ook zijn er zooltje die een betere pasvorm in uw schoen geven .

lees meer


Fiets meting

Fiets meting

Een nieuwe fiets Koop je een nieuwe fiets bij ons dan krijg je een fietsmeting cadeau! Wij hebben veel expertise op het gebied van fietsen en nu met deze extra tool, plus onderdelen om nog meer comfort, rendement maar vooral fietsplezier te bieden. Eventuele ergonomische onderdelen bieden wij met een leuke korting en gratis montage aan. Voor bestaande klanten die een fiets bij ons hebben aangeschaft en graag een meting willen laten doen hebben wij natuurlijk ook een mooie aanbieding. De bodyscan en zadelmeting nemen ongeveer 45 60 minuten in beslag. Om je deze tijd te bieden is het belangrijk een afspraak te maken.

lees meer


Handmeting en handvat op maat

Handmeting en handvat op maat

Schoenen en kleding koop je in de juiste maat. Waarom zou je dit met handvatten niet doen ? Van SQLab hebben wij 3 maten handvatten. Voor de grote en kleine handen passende handvatten.

lees meer


Pedalen

Pedalen

De stand van je voet positie kan voor knieproblemen zorgen . SQlab heeft daar een passende oplossing voor.

lees meer


Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook