• 1

ERGONOMISCHE ACCESSOIRES VAN SQLAB


ERGONOMISCHE ACCESSOIRES VAN SQLAB


Als je begint met fietsen dan is het logisch dat je wat zadelpijn, pijnlijke handen, knieën of andere beginnersongemakken hebt.

Blijft dit?
Fietsen is leuk en gezond maar als je ongemakken of pijntjes hebt dan vergaat je het plezier snel. Bemelmanbikesport heeft een uitgebreid assortiment ergonomische accessoires van het merk SQLAB. SQLAB biedt voor iedere fietser een oplossing doordat zij zich richten op handen, bekken en voeten.

Wanneer biedt SQLAB verlichting:

 • Tintelende vingers
 • Zadelpijn
 • Pijnlijke knieën
 • Lage rugpijn
 • Slapend gevoel in handen
 • Drukpijn/gevoelloosheid pink en ringvinger
 • Verkramping vingers
 • Voor meer grip
 • Slapende voeten
 • Branderige voeten
 • Pijnlijke voeten en/of knieën
 • Tintelende duim en wijsvinger

Voor elke set billen is er een passend zadel. Voor de grote en kleine handen passende handvatten. Voor de armen, schouders en ellenbogen speciale sturen. Voor de knieën speciale pedalen en als laatste hebben wij voor de branderige voeten inlegzooltjes. Met onze meetsystemen kunnen wij nauwkeurig meten zodat je de juiste zadelmaat, stuur, handvatten of inlegzooltjes krijgt.

Net als schoenen hoort een zadel te passen. Er zijn zadels voor de racefietsers maar ook voor de elektrische fietsers. Is het zadel te groot of te klein dan kan dit in de toekomst voor problemen zorgen. Ditzelfde geldt ook voor handvatten en andere onderdelen.

Wij als fanatiek fietsers weten als geen ander de gemakken en ongemakken van een fietser. Schaam je niet! Er is een dame en heer aanwezig waar je al je ongemakken aan kwijt kunt. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste oplossing. Wij adviseren wel, bij langdurig aanhoudende klachten altijd een huisarts te bezoeken.

Uw SQLAB aankopen worden gratis aangemeten en gemonteerd op je fiets.


TerugDeel het met uw vrienden!


Meer Nieuws

Zadels

Man , vrouw verdeling van gewicht . Een goed passend zadel is belangrijk. Zadelpijn hoeft niet nodig te zijn. Met een zadelmeting heb je altijd het passende zadel .

Inlegzolen

Heb je last van tintelende voeten of branderige voeten? SQlab heeft heeft hier inlegzolen voor..Er zijn 3 verschillende. ook zijn er zooltje die een betere pasvorm in uw schoen geven .

Fiets meting

Een nieuwe fiets Koop je een nieuwe fiets bij ons dan krijg je een fietsmeting cadeau! Wij hebben veel expertise op het gebied van fietsen en nu met deze extra tool, plus onderdelen om nog meer comfort, rendement maar vooral fietsplezier te bieden. Eventuele ergonomische onderdelen bieden wij met een leuke korting en gratis montage aan. Voor bestaande klanten die een fiets bij ons hebben aangeschaft en graag een meting willen laten doen hebben wij natuurlijk ook een mooie aanbieding. De bodyscan en zadelmeting nemen ongeveer 45 60 minuten in beslag. Om je deze tijd te bieden is het belangrijk een afspraak te maken.

Handmeting en handvat op maat

Schoenen en kleding koop je in de juiste maat. Waarom zou je dit met handvatten niet doen ? Van SQLab hebben wij 3 maten handvatten. Voor de grote en kleine handen passende handvatten.

Pedalen

De stand van je voet positie kan voor knieproblemen zorgen . SQlab heeft daar een passende oplossing voor.

Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook