• 1

Fiets meting

Een nieuwe fiets
Koop je een nieuwe fiets bij ons dan krijg je een fietsmeting cadeau! Wij hebben veel expertise op het gebied van fietsen en nu met deze extra tool, plus onderdelen om nog meer comfort, rendement maar vooral fietsplezier te bieden. Eventuele ergonomische onderdelen bieden wij met een leuke korting en gratis montage aan.

Voor bestaande klanten die een fiets bij ons hebben aangeschaft en graag een meting willen laten doen hebben wij natuurlijk ook een mooie aanbieding.

De bodyscan en zadelmeting nemen ongeveer 45 60 minuten in beslag. Om je deze tijd te bieden is het belangrijk een afspraak te maken.


Fiets meting


 

Rendement halen uit je fietsprestaties
De benen moet goed draaien. De zadel hoogte is daarbij belangrijk, ook de crank is hier van belang. De klikpedalen zorgen ervoor dat je voeten vastzitten aan je pedalen en je dus meer krachtoverbrenging op de pedalen hebt. Een verkeerde of niet passende klikpedaal kan er ook voor zorgen dat de knieën in de verkeerde houding komen te staan, wat weer voor pijnlijke knieën zorgt. Loop je vast in je prestaties of ben je niet zeker over je fietshouding? Dan is een bodyscanning een mooie tool.

Bij fietsklachten
Heb je regelmatig slapende handen, pijnlijke armen of billen na of tijdens een fietstocht? Uit een fietsmeting komt een advies. Aan de hand van dit advies stellen wij je fiets af. Hier zijn heel wat studies aan vooraf gegaan, de metingen zijn zeer nauwkeurig. Zo krijg je weer meer plezier in het fietsen!

Welke nieuwe fiets?
Weet je nog niet zo goed welke fiets bij je past? Wij krijgen mensen binnen die komen oriënteren en kijken naar fietsen. In de winkel hebben wij veel verschillende type fietsen staan. De meeste klanten komen gericht op zoek naar een mountainbike, racefiets of gravelbike. Voor andere type fietsers hebben wij ook sportieve modellen, vakantiefietsen, speeders, crossways, damesfietsen, elektrische fietsen.

Iedere fiets heeft zijn eigen ergonomie en unieke rijeigenschappen. Aan de hand van een voormeting komt er al een richtlijn uit qua type fiets. Aan de hand daarvan kan er op de pasfiets een houding worden aangemeten die bij je past. Zo voel je al hoe jouw toekomstige fiets het beste bij je past. Heb je een fiets gevonden in de winkel dan doen we de nauwkeurige meting zodat wij de  nieuwe fiets perfect kunnen afstellen.

 <plan hier je afspraak voor een fietsmeting >


TerugDeel het met uw vrienden!


Meer Nieuws

ERGONOMISCHE ACCESSOIRES VAN SQLAB


Zadels

Man , vrouw verdeling van gewicht . Een goed passend zadel is belangrijk. Zadelpijn hoeft niet nodig te zijn. Met een zadelmeting heb je altijd het passende zadel .

Inlegzolen

Heb je last van tintelende voeten of branderige voeten? SQlab heeft heeft hier inlegzolen voor..Er zijn 3 verschillende. ook zijn er zooltje die een betere pasvorm in uw schoen geven .

Handmeting en handvat op maat

Schoenen en kleding koop je in de juiste maat. Waarom zou je dit met handvatten niet doen ? Van SQLab hebben wij 3 maten handvatten. Voor de grote en kleine handen passende handvatten.

Pedalen

De stand van je voet positie kan voor knieproblemen zorgen . SQlab heeft daar een passende oplossing voor.

Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook