• 1

Handmeting en handvat op maat

Schoenen en kleding koop je in de juiste maat. Waarom zou je dit met handvatten niet doen ? Van SQLab hebben wij 3 maten handvatten. Voor de grote en kleine handen passende handvatten.


Handmeting en handvat op maatTerugDeel het met uw vrienden!


Meer Nieuws

ERGONOMISCHE ACCESSOIRES VAN SQLAB


Zadels

Man , vrouw verdeling van gewicht . Een goed passend zadel is belangrijk. Zadelpijn hoeft niet nodig te zijn. Met een zadelmeting heb je altijd het passende zadel .

Inlegzolen

Heb je last van tintelende voeten of branderige voeten? SQlab heeft heeft hier inlegzolen voor..Er zijn 3 verschillende. ook zijn er zooltje die een betere pasvorm in uw schoen geven .

Fiets meting

Een nieuwe fiets Koop je een nieuwe fiets bij ons dan krijg je een fietsmeting cadeau! Wij hebben veel expertise op het gebied van fietsen en nu met deze extra tool, plus onderdelen om nog meer comfort, rendement maar vooral fietsplezier te bieden. Eventuele ergonomische onderdelen bieden wij met een leuke korting en gratis montage aan. Voor bestaande klanten die een fiets bij ons hebben aangeschaft en graag een meting willen laten doen hebben wij natuurlijk ook een mooie aanbieding. De bodyscan en zadelmeting nemen ongeveer 45 60 minuten in beslag. Om je deze tijd te bieden is het belangrijk een afspraak te maken.

Pedalen

De stand van je voet positie kan voor knieproblemen zorgen . SQlab heeft daar een passende oplossing voor.

Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook