• 1

Helmen

Waarom een fietshelm?

       

In de wielersport is het ondenkbaar om zonder helm te rijden. Bij verenigingen en clubs is het gelukkig verplicht. Helaas in de recreatieve hoek zie je nog wel eens wielersporters zonder helm rijden. Mij gebeurt niets?? Een ieder, zelfs de profs kunnen door een ander, door weersomstandigheden of door een stuurfout ten val komen. Als je een beetje ongelukkig ten val op je hoofd komt kan je ernstig letsel oplopen. Ook in de Ebike wereld zie je steeds meer mensen een helm dragen. 

Sommige mensen die in de winkel komen zijn verbaasd over de comfort die de helm heeft . Ik zelf rij met een tocht op ebike met een helm op en vergeet tijdens de tocht dat ik de helm draag , puur omdat dit een lichtgewicht helm is en zeer comfortabele pasvorm heeft.

Kom gerust een passen en voelen hoe een helm nu daadwerkelijk voelt. Met de mooie designs en kleuren kom je nog goed voor de dag ook !

Welke FIETSHELM

Niet ieder hoofd is hetzelfde daarom hebben wij gekozen voor verschillende merken. Zo is er voor ieder hoofd en type fietser een passende en lekker zittende fietshelm.

Fietshelm merk “MET” test ieder jaar zijn helmen en heeft een groot aanbod aan types. Wij hebben de race en MTB fietshelmen in onze collectie. MET heeft ook helmen met een MIPS systeem oftewel Multi directional impact system (multi directioneel stoot beveiligingssysteem).

In de helm zit een frame welke de impact van de klap beter opvangt.

De meest veilige helm is de MET Vinci met Mips welke minder dan €100 kost. Getest in valveiligheid en de meest verkochte en populairste helm van MET.

Een MET fietshelm koopt u bij ons al vanaf € 69,95

 

Rogelli, Spuik en Merida helmen

Bovenstaande helmen verkopen wij ook. Zoals we zeggen is niet ieder type hoofd hetzelfde. Vandaar de verschillende merken en voor verschillende type rijders. 

Allen zijn het veilige helmen welke gekeurd zijn naar de eisen die nodig zijn om de veiligheid te garanderen. Het verschil prijstechnisch is vaak de technologie en innovatie van van verschillende merken. 

 

Wij van BemelmanBikeSport adviseren en helpen u graag bij het vinden van een passende fietshelm.

 Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook