• 1

Helmen

Waarom een fietshelm? 

       

In de wielersport is het ondenkbaar om zonder helm te rijden. Bij verenigingen en clubs is het gelukkig verplicht. Helaas in de recreatieve hoek zie je nog wel eens wielersporters zonder helm rijden. Mij gebeurt niets?? Een ieder, zelfs de profs kunnen door een ander, door weersomstandigheden of door een stuurfout ten val komen. Als je een beetje ongelukkig ten val op je hoofd komt kan je ernstig letsel oplopen. Ook in de Ebike wereld zie je steeds meer mensen een helm dragen. 

Sommige mensen die in de winkel komen zijn verbaasd over de comfort die de helm heeft . Ik zelf rij met een tocht op ebike met een helm op en vergeet tijdens de tocht dat ik de helm draag , puur omdat dit een lichtgewicht helm is en zeer comfortabele pasvorm heeft.

Kom gerust een passen en voelen hoe een helm nu daadwerkelijk voelt. Met de mooie designs en kleuren kom je nog goed voor de dag ook !

Welke FIETSHELM

Niet ieder hoofd is hetzelfde daarom hebben wij gekozen voor verschillende merken. Zo is er voor ieder hoofd en type fietser een passende en lekker zittende fietshelm.

Fietshelm merk “MET” test ieder jaar zijn helmen en heeft een groot aanbod aan types. Wij hebben de race en MTB fietshelmen in onze collectie. MET heeft ook helmen met een MIPS systeem oftewel Multi directional impact system (multi directioneel stoot beveiligingssysteem).

In de helm zit een frame welke de impact van de klap beter opvangt.

De meest veilige helm is de MET Vinci met Mips welke minder dan €100 kost. Getest in valveiligheid en de meest verkochte en populairste helm van MET.

 

 

Rogelli, Merida, Abus, Met 

Bovenstaande helmen verkopen wij ook. Zoals we zeggen is niet ieder type hoofd hetzelfde. Vandaar de verschillende merken en voor verschillende type rijders. 

Allen zijn het veilige helmen welke gekeurd zijn naar de eisen die nodig zijn om de veiligheid te garanderen. Het verschil prijstechnisch is vaak de technologie en innovatie van van verschillende merken. 

 Crash Replacement

Als uw MET-helm binnen 2 jaar na de oorspronkelijke aankoopdatum beschadigd raakt door een fietsongeval, stelt MET voor om deze tegen gereduceerde kosten te vervangen. Voor advies over de exacte kosten van een nieuwe vervangende helm en informatie over hoe verder te gaan, neem je contact op met de MET-distributeur van het land waar je de helm hebt gekocht. De adressen vind je hier.
De beschadigde helm zal naar de distributeur worden gestuurd, franco, met een aankoopbewijs, een beschrijving van het ongeval en zal worden vervangen door het dichtstbijzijnde model in prijs, maat en kleur dat beschikbaar is in de huidige productlijn. Het crashvervangingsprogramma is slechts eenmaal geldig per gekochte helm.

Wij van BemelmanBikeSport adviseren en helpen u graag bij het vinden van een passende fietshelm.

 

 MET Helmen Rivale

MET Helmen Rivale

De Rivale helm van Met is uitgerust met een MIPS systeem. Een ultralichte helm met een zeer comfortabele pasvorm. 10% korting op alle Met helmen

lees meer


Met helmen Mobilite met Mips NU

Met helmen Mobilite met Mips NU

Mobilite Met helm is met zijn Urban looks een comfortabele fietshelm en uitermate geschikt voor mensen die er graag met de ebike op uit gaan. In de helm zit een MIPS systeem welke extra veiligheid bied aan uw wanneer u ten val komt.

lees meer


MET Allroad

MET Allroad

De MET Allroad fietshelm is uitgerust met een MIPS systeem. Een extra schaal in de helm die de impact van een een valpartij waarbij het hoofd wordt geraakt wordt verdeeld. Hiermee wordt zwaarder hersenletsel voorkomen. Rij veilig en draag een Helm !!

lees meer


MET Helmen Vinci

MET Helmen Vinci

MET helmen hebben een goede pasvorm en zijn uitgerus met een MIPS systeem.

lees meerMET fietshelm Estro

MET fietshelm Estro

De 2 kleurige helm is uitgerust met MIPS . Lichte helm die comfortabel zit door zijn fijne pasvorm.

lees meer


Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook