• 1

Met helmen Mobilite met Mips NU

Mobilite Met helm is met zijn Urban looks een comfortabele fietshelm en uitermate geschikt voor mensen die er graag met de ebike op uit gaan.
In de helm zit een MIPS systeem welke extra veiligheid bied aan uw wanneer u ten val komt.


Met helmen Mobilite met Mips NU


MIPS

Het Multi-Directional Impact Protection System is ontworpen om bescherming te bieden tegen roterende bewegingen na een schuine impact op het hoofd. Ofwel: MIPS beschermt tegen hersenletsel als gevolg van draaiende bewegingen na een val.

Wij hebben alle getoonde modellen in verschillende maatvoeringen.

Als uw MET-helm binnen 2 jaar na de oorspronkelijke aankoopdatum beschadigd raakt door een fietsongeval, stelt MET voor om deze tegen gereduceerde kosten te vervangen. Voor advies over de exacte kosten van een nieuwe vervangende helm en informatie over hoe verder te gaan, neem je contact op met de MET-distributeur van het land waar je de helm hebt gekocht. De adressen vind je hier.
De beschadigde helm zal naar de distributeur worden gestuurd, franco, met een aankoopbewijs, een beschrijving van het ongeval en zal worden vervangen door het dichtstbijzijnde model in prijs, maat en kleur dat beschikbaar is in de huidige productlijn. Het crashvervangingsprogramma is slechts eenmaal geldig per gekochte helm.


TerugDeel het met uw vrienden!


Meer Nieuws

MET Helmen Rivale

De Rivale helm van Met is uitgerust met een MIPS systeem. Een ultralichte helm met een zeer comfortabele pasvorm. 10% korting op alle Met helmen

MET Allroad

De MET Allroad fietshelm is uitgerust met een MIPS systeem. Een extra schaal in de helm die de impact van een een valpartij waarbij het hoofd wordt geraakt wordt verdeeld. Hiermee wordt zwaarder hersenletsel voorkomen. Rij veilig en draag een Helm !!

MET Helmen Vinci

MET helmen hebben een goede pasvorm en zijn uitgerus met een MIPS systeem.

RIJ VEILIG, DRAAG EEN HELM!


MET fietshelm Estro

De 2 kleurige helm is uitgerust met MIPS . Lichte helm die comfortabel zit door zijn fijne pasvorm.

Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook