• 1

MET Helmen Vinci

MET  helmen hebben een goede pasvorm en zijn uitgerus met een MIPS systeem.


MET Helmen Vinci


Fietshelm merk “Met” test ieder jaar zijn helmen en heeft een groot aanbod aan types .Wij hebben de race en MTB fietshelmen in onze collectie. MET heeft ook helmen met een MIPS systeem oftewel Multi directional impact system (multi directioneel stoot beveiligingssysteem). Het frame in de helm zorgt er voor dat de impact van de klap wordt verdeeld.

Als je de pech hebt dat je valt dan heeft MET de zogenaamde CRASH REPLACEMENT. Tegen een kleine vergoeding krijg je voor de oude helm weer een splinternieuwe terug. 

De meest veilig helm welke minder dan 100 euro kost is de MET Vinci met Mips. Getest in valveiligheid en de meest verkochte en populairste helm van de MET .

De beste veilige MIPS helm is de MET Vinci MIPS racefiets helm. Deze is het beste getest in val veiligheid en kost nog minder dan 100 euro ook. Het is een veel verkochte en populaire fietshelm.

Wij van BemelmanBikeSport adviseren en helpen u graag bij het vinden van een passende fietshelm .

 

 

 

 


TerugDeel het met uw vrienden!


Meer Nieuws

MET Helmen Rivale

De Rivale helm van Met is uitgerust met een MIPS systeem. Een ultralichte helm met een zeer comfortabele pasvorm. 10% korting op alle Met helmen

Met helmen Mobilite met Mips NU

Mobilite Met helm is met zijn Urban looks een comfortabele fietshelm en uitermate geschikt voor mensen die er graag met de ebike op uit gaan. In de helm zit een MIPS systeem welke extra veiligheid bied aan uw wanneer u ten val komt.

MET Allroad

De MET Allroad fietshelm is uitgerust met een MIPS systeem. Een extra schaal in de helm die de impact van een een valpartij waarbij het hoofd wordt geraakt wordt verdeeld. Hiermee wordt zwaarder hersenletsel voorkomen. Rij veilig en draag een Helm !!

RIJ VEILIG, DRAAG EEN HELM!


MET fietshelm Estro

De 2 kleurige helm is uitgerust met MIPS . Lichte helm die comfortabel zit door zijn fijne pasvorm.

Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook