• 1

Rogelli fietshelmen

Rogelli heeft comfortabele fietshelemen in 4 verschillende kleuren .Alle maten en kleuren op voorraad.


Rogelli fietshelmenTerugDeel het met uw vrienden!


Meer Nieuws

MET Allroad

De MET Allroad fietshelm is uitgerust met een MIPS systeem. Een extra schaal in de helm die de impact van een een valpartij waarbij het hoofd wordt geraakt wordt verdeeld. Hiermee wordt zwaarder hersenletsel voorkomen. Rij veilig en draag een Helm !!

Fietshelm XLC E-Bike BH-C29 , goed gekeurde helm

Wist u dat per 1 januari de helm verplicht is voor de snorscooters? Om u te kunnen bedienen hebben wij geschikte en goedgekeurde helmen speciaal voor de scooters en speedpeddelec. Fietshelm XLC E-Bike BH-C29Een fraai vormgegeven helm die voldoet aan de Pedelec-norm NTA 8776 & EN1078. Deze helm is speciaal ontwikkeld voor e-bikerijders in stedelijke omgevingen en buiten de stad op hoger snelheden. De helm vergoot de veiligheid niet alleen door de valbescherming maar ook door het LED-veiligheidslicht aan de achterkant met drie knippermodi. Daarnaast zorgen de 12 ventilatiekanalen ervoor dat je het niet te warm krijgt. Stel je zweet wel wat meer dan is de voering wasbaar en makkelijk weer fris te maken.

RIJ VEILIG, DRAAG EEN HELM!


MET fietshelm Estro

De 2 kleurige helm is uitgerust met MIPS . Lichte helm die comfortabel zit door zijn fijne pasvorm.

MET Helmen Rivale

De Rivale helm van Met is uitgerust met een MIPS systeem. Een ultralichte helm met een zeer comfortabele pasvorm.

Met helmen Mobilite met Mips

Mobilite Met helm is met zijn Urban looks een comfortabele fietshelm en uitermate geschikt voor mensen die er graag met de ebike op uit gaan. In de helm zit een MIPS systeem welke extra veiligheid bied aan uw wanneer u ten val komt.

Abus fietshelmen

Vanaf nu hebben wij ook Abus fietshelmen in ons assortiment. Een mooie fietshelm welke voornamelijk voor de electrische fiets wordt gebruikt.

MET Helmen Vinci

MET helmen hebben een goede pasvorm en zijn uitgerus met een MIPS systeem.

Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook