• 1

Navigatie

 

Garmin

                                       

Wielrenners, toerfietsers en mountainbikers hebben fietscomputers nodig waar ze op kunnen vertrouwen. Je wilt niet verdwalen of moeten zoeken neer een leuke tourtocht. En je wilt natuurlijk een navigatie waar je gedetailleerd jouw gegevens van de prestaties die je hebt geleverd kan bekijken, en jouw volgende route kan bekijken. Er is veel mogelijk met de diverse type en modellen van Garmin . 

Vergeet niet op je MTB tour jouw Garmin met het extra beveiligings kabeltje vast te zetten !! Het zou erg zonde zijn als de navigatie door materiaal breuk stuk valt.

Op pad met jouw navigatie

Een dure IPHONE als navigatie gebruiken kan maar er is ook de Garmin Explore € 249  waarmee je bijna alle kanten mee mee opkunt. Met de connect functies zoals de Life Track kan je bijvoorbeeld met het thuisfront in contact staan of in contact met 50 andere fietsers en je fietsroutes delen. In de Edge Explore zitten ook voorgeladen fietsroutes. 

U kan direct op pad met de Edge Explore zodra u de fietscomputer uit de verpakking haalt. Makkelijk te monteren en installeren.De aanwijzingen ziet u in 1 ogopslag zodat u veilig gefocust blijft op de weg en de mooie landschappen. De Edge Explore is uitgerust met helder scherm welke makkelijk te lezen is , ook met scherp zonlicht of regenachtige dag. Ook met handschoenen reageert de Explore met touchsreen snel .

Garmin is erg innovatief.

De nieuwste snufjes voor veiliger fietsen vindt u terug bij de Garmin.De Edge Explore is comptabel met de Varia toestellen. Zo kan u door het achterlicht te koppelen een melding krijgen wanneer auto's u van achter naderen. Ook heeft de Explore een ingebouwde detectie voor het geval u in een ongeval terecht raakt .Er wordt dan automatisch een bericht verzonden met uw locatie aan de persoon die u heeft opgegeven. 

Bemelmanbikesport heeft diverse modellen van Garmin op voorraad. 

Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste navigatie voor de activiteiten die u doet. Koopt u bij ons de navigatie dan helppen wij u graag onder het genot van een kopje of thee de navigatie te installeren.

 

 

 Garmin Navigatie systemen

Garmin Navigatie systemen

Garmin navigatie systemen. Betrouwbaar , makkelijk in gebruik.

lees meer


Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook