• 1

Pimp my Bike

Pimp my Bike , geef  jouw oude vertrouwde fiets weer een nieuwe look !!


Pimp my Bike


Wil je jouw oude vertrouwde fiets niet verruilen voor een nieuwe? maar ben je de oude kleur wel zat? of zitten er lelijke beschadigingen op. Misschien is het een idee om je fiets over te laten spuiten. Bikepaint in Noordwijkerhout spuit en poedercoat al meer dan 45 jaar fietsframes. Wij kunnen de fiets dé en monteren. Bij het opbouwen van het frame worden de maten van de fiets nauwkeurig terug gezet en krijgt een gratis nastelbeurt.


TerugDeel het met uw vrienden!


Meer Nieuws

NAVIGATIE OP DE FIETS

Garmin navigatie is makkelijk te bedienen! Ben je ook zo onhandig met fietscomputers? Bij ons krijg je uitgebreid uitgelegd hoe een fietscomputer werkt. Hier nemen uitgebreid de tijd voor zodat je niet loopt te tobben als je een Garmin aanschaft. Je kan direct op pad zodra je de winkel uit loopt, of liever gezegd fietst!

Polaroid fietsbrillen

Polaroid is sinds 1930 op de makrt. Al bijna een eeuw! Wie kent de Polaroid niet, Zelfs Tom Cruise droeg een Polaroid in bekende films.Er zijn voor polaroid brillen voor casual gebruik en voor op de racefiets of mountainbike. Langszaam vullen we de brillen aan met dit mooie merk.

Voeding , gelletjes en energy bars

De werking van verschillende gelletjes en energy bars

Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook