• 1

Polaroid fietsbrillen

Polaroid is sinds 1930 op de makrt. Al bijna een eeuw! Wie kent de Polaroid niet, Zelfs Tom Cruise droeg  een Polaroid in bekende films.Er zijn voor polaroid brillen voor casual gebruik en voor op de racefiets of mountainbike. Langszaam vullen we de brillen aan met dit mooie merk.


Polaroid fietsbrillen


Rond 1930 werd de zonnebril in de VS geïntroduceerd.De zonnebril werd ontwikkeld , toen al tegen de schadelijke zon. Edwin H. Land is de oprichter van Polaroid en en heeft de zonnebril ontwikkeld .Een bril die de UVA straling filterd door de lenzen. 

Wij hebben ee aantal modellen zonnebrillen, ook een zonnebril welke je over een bril op sterkte kan dragen. Makkelijk als je lekker een fietstochtje gaat maken en toch op sterkte willen blijven zien.


TerugDeel het met uw vrienden!


Meer Nieuws

Voeding , gelletjes en energy bars

De werking van verschillende gelletjes en energy bars

NAVIGATIE OP DE FIETS

Garmin navigatie is makkelijk te bedienen! Ben je ook zo onhandig met fietscomputers? Bij ons krijg je uitgebreid uitgelegd hoe een fietscomputer werkt. Hier nemen uitgebreid de tijd voor zodat je niet loopt te tobben als je een Garmin aanschaft. Je kan direct op pad zodra je de winkel uit loopt, of liever gezegd fietst!

Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook