• 1

Schoenen

 

Fietsschoenen

40% korting 

Belmanbikesport heeft diverse modellen én merken fietsschoenen. Voor de beginnende fietser tot de ervaren prof. Voor de spinning lessen zijn deze ook prima geschikt.

Iedere voet is anders en iedere schoen heeft zijn eigen pasvorm en eigenschappen. Zo heeft Gaerne diverse breedte maten en inleg zolen welke met stugheid van de zool te maken heeft waardoor hiel/pees ontsteking voorkomen kunnen worden. De Gaerne schoenen zijn zeer geschikt voor mensen met brede voeten. 

Gaerne is zeer innovatief en heeft daarom goed ontwikkelde schoenen met een zeer goede pasvorm. In de onderstaande link kan u de brochure downloaden, hierin staat veel informatie over de eigenschappen.

Naast Gaerne hebben wij Rogelli en Shimano met Boa en klittenband sluiting. 

Gaerne schoenen zijn verkrijgbaar vanaf € 139,95

Rogelli en Shimano vanaf € 89,95

 

Niet alle getoonde modellen van Gaerne zijn op voorraad. Wij adviseren u graag in de winkel. Ook hebben wij regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen.

U mag ons altijd bellen om te vragen of een bepaald model aanwezig is. Wij hebben niet alles op de site staan .

Check ook de folder van Gaerne https://www.bemelmanbikesport.nl/downloads/ Fietsschoenen

Fietsschoenen

Gearne fiets schoenen hebben voor brede voeten een extra breedte maat.Zeer comfortabele schoen . De schoenen zijn in verschillende kleuren , race en mountainbike verkrijgbaar. Soms staan niet alle modellen op de site. U mag bellen of mailen om te vrgaen naar het type of kleur die u zoekt.

lees meer


Gaerne gravel of MTB fietsschoen en race sschoenen

Gaerne gravel of MTB fietsschoen en race sschoenen

Halve maten , breedte maten en leuke nieuwe kleuren. Inmiddels is de voorraad weer aangevuld met de mooie collectie van Gaerne

lees meer


Gaerne G..Sprint 2022 nu 40% korting

Gaerne G..Sprint 2022 nu 40% korting

G.Sprint Wide Fit Voor mensen met brede of lastige voeten een uitstekende pasvorm !

lees meer


Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook