Gaerne Tornado

Gaerne Tornado race en trainingschoenen. Een lichte schoen met stevige hiel.Ook in breedte maten !


Gaerne Tornado


Tornado

De ideale functionele race c.q trainingsschoen. Deze schoen weegt slechts 264 gram. De schoen is gemaakt van doorlatend microvezel waardoor de bovenkant van de schoen ademend is. De 2 BoaL6 sluitingen voor gemak en constant houden van de sluiting. Stevige hiel cup tegen pees ontstekingen. EPS LIGHT WEIGHT FULL CARBON zool met een stijfheid van 10.0 , hier kan ook de EPS CARBON POWER SOLE 8.0 in worden gedragen.

EPS lichtgewicht carbon zool

De transparante inlegzool biedt veel comfort heeft ademend vermogen en is vervangbaar en heeft een stijfheid van 10.0. De voet kan dicht bij het pedaal worden geplaatst door de ultradunne dikte waardoor er maximaal kan worden getrapt zonder energie verlies.

Gaerne EPS POWER SOLE is gemaakt van nylon en carbon. De dunne zool zorgt voor minder energie verspilling. De stabiliteit van de voet wordt vergoot door de vorm van de zool en de voetboog. Tevens zijn er 5 ventilatieopeningen voor goede ventilatie. Een antislip inzetstuk bij de tenen en  verwisselbaar pad aan de achterkant. Op de zool zit een uitlijning gedrukt voor bepaling van de schoenplaatjes. De positie is 9mm groter dan de vorige zool. Stijfheidsindex van 8.0


TerugDeel het met uw vrienden!


Meer Schoenen

Rogelli MTB of spinning schoen

Schoenen gescjhikt voor binnen op de spinning fiets op buiten op het ruige MTB terrein.

Gaerne Ice Storm

Winterschoen race en MTB

G Karbon Kona

G Karbon Kona Ideale schoen voor triatlon en spinning

Rogelli Race schoen

Race schoen met Boa sluiting maat 38 t/m 48

Rogelli MTB schoen

Mountainbikeschoen met BOA sluiting. Comfortabele schoen maat 37 t/m 48

Rogelli Artic MTB winterschoen

Mtb en raceschoenen en zeer geschikt voor spinning

Gaerne G-SNX

Het Infit sluiting systeem heeft 8 bevestiging zones waardoor waarmee aanpassingen kunnen worden gedaan voor een goede en nauwkeurige pasvorm

Gaerne Chrono

G-Chrono Een fietsschoen die zelfs aan de verwachtingen van de meest veeleisende fietser voldoet

Gaerne MTB G.Laser

Wielrennen is een sport waarin passie, toegewijd trainen, opoffering en ultieme glorie aan bod komen. GAERNE omarmt deze mentaliteit al jarenlang om u de beste wielrenschoenen op de markt aan te bieden.

Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook