• 1

Sturen en zadels

Sturen en zadels voor de profs en recreanten.

Bijna de belangrijkste onderdelen voor fietsgenot!

Voor elke type fietser hebben wij zadels en sturen .Het extra wat wij aan service kunnen aanbieden is dat wij een zadelmeting kunnen doen en als blijkt dat het zadel toch niet helemaal doet wat je verwacht dan ruilen we deze om. Wij zijn volhouders en geloven er in dat voor iedere set billen een passend zadel te vinden is. 

 

Pijn tijdens of na het fietsen ?

   

Een te groot of te klein zadel, te hard of te lang. Dit kan voor vervelende ongemakken zorgen welke het plezier van het fietsen volledig naar de knoppen helpt. Wij hebben een syteem om uw zitbotjes op te meten zodat u niet op een te groot of te klein zadel rijdt. 

Voor de beginnende fietser geldt voordat je aan nieuwe zadels begint....zorg dat je wat zitvlees krijgt !!

Fiets zadels voor grote en kleine konten.

 

 

Selle Royal 

Bestaat al meer dan 50 jaar. Over de hele wereld worden miljoenen zadels verkocht voor fietsers, jong en oud voor de stadsfiets maar ook voor de racefiets.

Selle Royal heeft diverse type en maten voor mannen en dames.

De Selle zadels zijn uitermate geschikt voor stadsfietsen. In het  zadel zit een gel waardoor de druk goed wordt verdeelt en dempend werkt .

Ook  hebben de meeste zadels een ventilatie gleuf in het midden waardoor het zitvlak koel blijft. Ook zijn de zadels tegenwoordig zo uitgerust dat je er makkelijk een zadeltas of lampje aan kan vast maken. Het zadeldek is met een materiaal afwerkt die verkoelt bij warm weer.

Er zijn verschillende type zadels die bij verschillende ongemakken verlichting biedt. Wij informeren u graag naar de mogelijkheden. En als het zadel echt niet bevalt ruilen wij deze om voor een andere.

Selle Italia 

Eerst testen en dan kopen. Met het testzadel programma van Selle Italia kan u proef rijden op verschillende zadels zodat je weet welk zadel bij jou past.

Selle Italia heeft 6 zadel varianten. Met een speciaal ontwikkeld meetsysteem wordt vastgesteld welk zadel het beste bij je past. Op deze manier weet je zeker dat dit het juiste zadel is voor jou.

 

Fizik 

Een fiets zadel heb je in veel verschillende vormen en maten .Ook de kracht die je tijdens het beoefenen geeft op je zadel maakt dat een zadel soms erg persoonlijk kan zijn. Fizik heeft een systeem ontwikkeld zodat bij elk type wielrenner een zadel past.

Gebaseerd op

  • Lenigheid
  • Gewicht en vermogen
  • Zitbotje

 

Wij helpen u graag het juiste zadel te vinden. Van Fizik en Selle Italia hebben wij testzadels zodat u zeker weet dat u het juiste zadel aanschaft.

 Loop langs of neem contact met ons op als er vragen zijn !

 Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook