• 1

Tassen

 Vaude fietstassen 

De collectie van Vaude is enorm , voor bijna elk onderdeel aan je fiets een geschikte fietstas .Uitermate geschikt voor bijvoorbeeld de Simplon vakantie fiets welke je met 180kg kan belasten. Dat gaat wel lukken met de uitgebreide tassen van Vaude. 

Bagagdrager fietstas 

Achterwieltas

Voorwieltassen

Stuurtassen

Frametassen 

 

Een goede fietstas onderscheid zich door aan verschillende eisen te voldoen. Voldoende volume heeft en gemaakt van materialen die tegen de weersomstandigheden opgewassen is. Een tas op je babagedrager , aan het zadel of je stuur . Met een goede en veilige constructie maak je deze tassen makkelijk met een betrouwbaar bevestigingssyteem vast aan je tweewieler. 

Voor de fietsliefhebber en vakantie fietser een echte must om te hebben. 

KIJK OOK EENS IN DE WEBSHOP, DAAR VINDT U VAN ANDERE MODELLEN MERKEN FIETSTASSEN 

 

       

 

 

Laatste modellen Ortlieb nu 10 % korting 

 

FIETSTASSEN EN RUGZAKKEN VAN ORTLIEB – BACKPACKS IN WATERPROOF- ONVERWOESTBARE KWALITEIT!

Waterbestendig, lange levensduur, 5 jaar garantie! Orthlieb geeft 5 jaar garantie voor gebreken die worden toegeschreven aan onvoldoende of gebrekkige verwerking van de door hen gebruikte materialen. Orthlieb produceert met duurzame materialen. Materialen die in de praktijk beproefd zijn zoals de werking en sterkte of kwaliteit van sluiteingen en verbindingen ook zijn de tassen waterproof gemaakt door hoogwaardige lastechnieken Duurzaamheid, Ortlieb ziet duurzaamheid als een verplichting tot goed vakmanschap. Van oudsher is de Ortlieb ontwikkeld als fietstas. Bij de ontwikkeling van de Ortlieb fietstas en rugtassen is bij de productie veel aandacht geschonken aan de waterbestendigheid en duurzaamheid. Rugtassen, fietstas, stuurtas, koerierstas, trekking rugtas.Op alle tassen wordt 5 jaar garantie verleent. Bemelmanbikesport heeft een breed assortiment aan tassen hangen in de winkel .Indien er modellen niet op voorraad zijn kunnen wij deze voor u bestellen.

 Dubbele en enkele fietstassen

Dubbele en enkele fietstassen

Verschillende soorten en maten , kleuren en type fiets tassen .In de winkel ziet u onze actuele voorraad.

lees meer


Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook