• 1

Tassen

 Vaude fietstassen 

De collectie van Vaude is enorm , voor bijna elk onderdeel aan je fiets een geschikte fietstas .Uitermate geschikt voor bijvoorbeeld de Simplon vakantie fiets welke je met 180kg kan belasten. Dat gaat wel lukken met de uitgebreide tassen van Vaude. 

Bagagdrager fietstas 

Achterwieltas

Voorwieltassen

Stuurtassen

Frametassen 

 

Een goede fietstas onderscheid zich door aan verschillende eisen te voldoen. Voldoende volume heeft en gemaakt van materialen die tegen de weersomstandigheden opgewassen is. Een tas op je babagedrager , aan het zadel of je stuur . Met een goede en veilige constructie maak je deze tassen makkelijk met een betrouwbaar bevestigingssyteem vast aan je tweewieler. 

Voor de fietsliefhebber en vakantie fietser een echte must om te hebben. 

 

       

 

 

Laatste modellen Ortlieb nu 10 % korting 

 

FIETSTASSEN EN RUGZAKKEN VAN ORTLIEB – BACKPACKS IN WATERPROOF- ONVERWOESTBARE KWALITEIT!

Waterbestendig, lange levensduur, 5 jaar garantie! Orthlieb geeft 5 jaar garantie voor gebreken die worden toegeschreven aan onvoldoende of gebrekkige verwerking van de door hen gebruikte materialen. Orthlieb produceert met duurzame materialen. Materialen die in de praktijk beproefd zijn zoals de werking en sterkte of kwaliteit van sluiteingen en verbindingen ook zijn de tassen waterproof gemaakt door hoogwaardige lastechnieken Duurzaamheid, Ortlieb ziet duurzaamheid als een verplichting tot goed vakmanschap. Van oudsher is de Ortlieb ontwikkeld als fietstas. Bij de ontwikkeling van de Ortlieb fietstas en rugtassen is bij de productie veel aandacht geschonken aan de waterbestendigheid en duurzaamheid. Rugtassen, fietstas, stuurtas, koerierstas, trekking rugtas.Op alle tassen wordt 5 jaar garantie verleent. Bemelmanbikesport heeft een breed assortiment aan tassen hangen in de winkel .Indien er modellen niet op voorraad zijn kunnen wij deze voor u bestellen.

 Vaude fietstassen

Vaude fietstassen

Fietstassen van Vaude nieuw in assortiment.

lees meer


Fiets koffer / tas

Fiets koffer / tas

Hoe handig ! Wil je geen fietstassen maar wel een kleine tas tas die net groot genoeg is om een flesje fris, brood , telefoons en andere dingen in te doen wanneer je een lange fietstocht gaat maken ? Met dit koffertje of tas die je op de bagagedrager klikt heb je alles in één en ziet er stoer uit. Geen bengelende tassen aan je fiets !

lees meer


Dubbele en enkele fietstassen

Dubbele en enkele fietstassen

Verschillende soorten en maten , kleuren en type fiets tassen .In de winkel ziet u onze actuele voorraad.

lees meer


Ortlieb boodschappen fietstas

Ortlieb boodschappen fietstas

Ortlieb tassen zijn waterdicht en in verschillende leuke kleuren en varianten.Stuurtas, computertas, voorwieltas.

lees meer


MTB fietstassen Ortlieb

MTB fietstassen Ortlieb

Voor de mountainbiker of sportieve fietser die lange tochten maakt en veel spullen mee heeft zijn de waterdichte Ortlieb tassen een uitkomst.

lees meer


Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook