• 1

Tassen

In de winkel hebben wij meerdere type, soorten en merken hangen.  10% korting

Deze staan niet allemaal getoond op de website.

Zo hebben we van New Looxs ook een rugtas welke je aan de fiets kan hangen wanneer je van woon werk of vanaf het station verder reist . Hoogwaardige kwaliteit. De getoonde tas is ook als fietstas enkele en dubbel verkrijgbaar.

 

 

 

Vaude fietstassen 

De collectie van Vaude is enorm , voor bijna elk onderdeel aan je fiets een geschikte fietstas .Uitermate geschikt voor bijvoorbeeld de Simplon vakantie fiets welke je met 180kg kan belasten. Dat gaat wel lukken met de uitgebreide tassen van Vaude. 

Bagagdrager fietstas 

Achterwieltas

Voorwieltassen

Stuurtassen

Frametassen 

 

Een goede fietstas onderscheid zich door aan verschillende eisen te voldoen. Voldoende volume heeft en gemaakt van materialen die tegen de weersomstandigheden opgewassen is. Een tas op je babagedrager , aan het zadel of je stuur . Met een goede en veilige constructie maak je deze tassen makkelijk met een betrouwbaar bevestigingssyteem vast aan je tweewieler. 

Voor de fietsliefhebber en vakantie fietser een echte must om te hebben. 

KIJK OOK EENS IN DE WEBSHOP, DAAR VINDT U VAN ANDERE MODELLEN MERKEN FIETSTASSEN 

 

       

 

 

 

 Er is een breed aanbod tassen. Wij hebben enkele modellen van verschillende merken op voorraad. In de meeste gevallen zijn voorradige tassen die wij voor u bestellen binnen 2 werkdagen binnen. u mag altijd even contact opnemen om te vragen of die ene tas waarnaar u op zoek bent voorradig is.

 Fietstas en rugtas

Fietstas en rugtas

Reis je veel van A naar B op de fiets, trein en met de bus? Dan kan het handig zjn om over een rugtas te beschikken welke ook geschikt is om aan de fiets te hangen. De New Looxs fietstas heeft niet alleen een stoer uiterlijk maar is ook waterdicht en van sterke kwaliteit.

lees meer


Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook