• 1

Wielen

Wielen

Alles wat je voor je tweewieler nodig hebt om je fiets te laten rollen hebben wij in huis. U bent van harte welkom in de winkel om te snuffelen naar accessoires en natuurlijk voor deskundig advies.

 

Wielen en banden zijn een belangrijk item voor de sportieve fietser. Met een lekke band of gebroken spaken is je tweewieler niets waard.

Maar natuurlijk ook voor de recreatieve fietser, bijvoorbeeld als je spaken bij het minste of geringste breken, of je rijdt constant lek!

Last van spaakbreuk?

 

Soms is een handgespaakt wiel de uitkomst.

Het aantal spaken is erg belangrijk om een goed wiel te krijgen. Dit hangtn.af van het gewicht van de fietser .Veel merken kiezen voor een laag aantal spaken om het wiel een mooie look te geven .Dit scheelt een fractie in het gewicht maar maakt het wiel ook kwetbaarder vooral voor fietser met een kilootje meer. Fietsers die regelmatig spaakbreuk hebben kunnen wij helpen door een wiel handmatig te spaken.

 Vraag aan onze monteur wat voor u het beste is en wat de eventuele kosten zijn van een handgespaakt wiel .

 

Met Infinito en Vision wielen hebben wij goede ervaringen. Ook hebben zij een breed aanbod voor de MTB racefiets.

Wij bouwen fietsen custom op en er zijn veel merken , types en smaken,wij hebben een aantal showmodellen hangen zodat u kan zien welke wielen in uw fiets zouden passen qua uitraling. Wij kunnen kunnen bijna alle wielen bestellen.

      

Hoge of lage wielen, veel of weinig spaken. Tubeless? 

Alle ingredienten hebben wij in huis en hebben wij ervaring mee. 

Van verschillende merken hebben wij de benodigdheden om banden/wielen tubeless te maken.

 

       Tubeless ventielen en accessoires

Tubeless ventielen en accessoires

Rij je graag lekvrij over het parcours dan hebben wij tubeless ventielen en latex om de banden tubeless te maken

lees meer


Winerbanden

Winerbanden

Wil je in de winter velig blijven fietsen op koude , naTte of sneeuwachtige dagen? Met de winetrbanden van schwalbe en Continental heb je beter grip op de weg. Banden met en zonder spikes. Ook voor de mountainbikes zijn er speciale banden die zelfs op het ijs goede grip hebben.

lees meer


Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook