Bikepaint tekst

Bikepaint

Bikepaint is een Eurogarant bedrijfsonderdeel van Autoschade Bollenstreek in Noordwijkerhout en is gevestigd in hetzelfde pandals Bemelman Bike Sport. Bikepaint beschikt over speciale apparatuur waarmee onderdelen zoals fietsframes, autovelgen en vele andere soorten metalen oppervlakten kunnen worden gespoten, gepoedercoat of gemoffeld.

Onderdelen kunnen niet alleen worden voorzien van een lak laag maar tevens van meerdere kleuren en designs worden voorzien zoals de originele merknaam. Hier wordt Uw Custombuild fietsframe gespoten in het door u gewenste unieke design.

Het begint bij het ontwerpen van uw idee naar uw unieke design .Deskundig schuren , stralen en voorbewerken van uw oude of nieuwe frame .Traditioneel lakken , moffelen of poeder coaten .Uitsnijden van het ontworpen design en handmatig beplakken van het frame.Uiteindelijk de laatste lak laag aanbrengen .

Wij herstellen ook lak schades ontstaan door valpartijen of ongeval .Door de nauwe samenwerking met verzekering maatschappijen spelen wij een middelende rol tussen u en de schade expert.

Vrijblijvend staan wij klaar voor een eerlijk advies betreft het spuiten van uw oude of nieuwe frame.

Het spuiten van fiets frames is één van de vele onderdelen van Bikepaint , wij coaten en lakken alles wat een kleur wil hebben of hersteld mag worden  !!

Bemelman Bikesport logo
Bemelman Bikesport
Merken
Bemelman Bikesport logo
Bemelman Bikesport

Copyright © 2020 Bemelman Bikesport | Alle rechten voorbehouden | Voorwaarden en Privacy verklaring

Site-Index | Designpro.nl | Sitemap