Colnago Racefiets

Colnago C64 22 versnellingen met Hydraulische velgremmen


Plan een proefrit in! Neem contact op

54 slooping Voor mensen tussen de 180/188

Colnago is de maker van het eerste carbon frame. Met de 5 x hoger dan vereiste weerstandslimiet is dit het veiligste frame te wereld.
Colnago heeft aandacht voor details . Een reis van 60 jaar , technologie en zoekend naar innovatie. 

Het frame wordt echt op maat gemaakt voor de klant. Met zogenaamde lugs kan je de buizen op de gewenste lengtes gebruiken.  Afhankelijk van de vereisten worden mallen gemaakt met verschillende hoeken met die vereisten die nodig zijn. Dit wordt zeer nauwkeurig gedaan.

De buizen die in het frame gaan worden met tweecomponenten lijm de luchtvaart gelijmd die een trekkracht heeft van meer 200 kg. Dit is getest in het ruimtevaartcentrum in Milaan in de extreme omstandigheden. Dit omdat je niet weet in welke omstandigheden en weersklimaten de fiets wordt gebruikt.

De dichtheid proeven die worden gedaan zijn van groot belang., in de praktijk moet een buis 100/200 kg trekkracht kunnen doorstaan .

In de fabriek waar constant wordt gewerkt aan innovatie is er 3 jaar gewerkt aan aan het ontwikkelen van weerstand tests.Er zijn verschillende soorten koolstof van verschillende kwaliteit en eigenschappen. Het is van grootbelang de dikte van het frame te bepalen en welke vezels daar voor worden gebruikt omdat sommige gebieden grotere spanningen moeten weerstaan dan andere. Hier is 3 jaar studie aan vooraf gegaan.

De fiets wordt getest door profs die met 40 sensoren is uitgerust op belangrijke punten. Blootgesteld onder verschillende weersomstandigheden en alle soorten terreinen zoals de kasseien asfalt of andere bestrating , elke vorm van stress zal de het frame ondergaan.

De frames worden gemaakt in ItaliŽ .

Colnago garandeert dat zijn frames vrij van productie en materiaalfouten . (gekocht bij erkende dealer)

Ä 8.395,-TerugDeel het met uw vrienden!


Informatie

Fabrikant / importeur:
Colnago
http://www.colnagonews.com


Aangesloten bij:
NFP Fietsplan

Dealer van:
Unigarant Verzekeringen

Garantie:
24 maanden garantie


 PDF Printkaart
Om een PDF Printkaart van deze fiets te printen of te bekijken heeft u Adobe Reader® nodig. Indien deze niet op uw systeem aanwezig is, kunt u deze gratis downloaden op de website van Adobe.


Mail een vriend
Stuur een link naar deze fiets aan een vriend of kennis.

Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook


Onze fietsmerken

Aldo
Artigiano
Colnago
Ednine
Merida
Prolithium
Van Holland