• 1

Merida Racefiets

Merida SCULTURA 4000 24 versnellingen met Hydraulische schijfremmen


Plan een proefrit in! Neem contact op
Het lichtgewicht Scultura CF3 carbon frame geeft jou meer comfort, een sportieve zithouding en de moraal om net even wat harder, langer of vaker te gaan fietsen. Standaard is de Scultura uitgerust met 28mm brede banden en het is zelfs mogelijk om banden van 30mm breed te monteren, voor nog meer comfort. Dankzij de moderne race geometrie, die gelijk is aan die van de Reacto aero-racer, biedt de nieuwe Scultura de perfecte mix van comfort voor lange ritten, een laag gewicht en sportieve rijeigenschappen. Met de nieuwste Shimano 105 schakelgroep ben jij verzekerd van goede schakelprestaties en heb je versnellingen waarmee je zowel in Nederland als ook in heuvel of bergachtig gebied prettig kunt fietsen!


2.499,-TerugDeel het met uw vrienden!


Informatie

Fabrikant / importeur:
Merida Benelux bv
http://www.merida.nl


Unigarant Verzekeringen
Fietsverzekering:
Bij Unigarant verzekert u deze fiets al vanaf 263,75 (Unigarant Fietsverzekering zonder Anti-diefstalchip, 36 maanden) *


Aangesloten bij:
Fiscfree
NFP Fietsplan

Dealer van:
Unigarant Verzekeringen


 PDF Printkaart
Om een PDF Printkaart van deze fiets te printen of te bekijken heeft u Adobe Reader® nodig. Indien deze niet op uw systeem aanwezig is, kunt u deze gratis downloaden op de website van Adobe.


Mail een vriend
Stuur een link naar deze fiets aan een vriend of kennis.

Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook


Onze fietsmerken

Aldo
Artigiano
BH Bikes
Freebike
Merida
Prorace