• 1

Fietsmeting

 

 

                  

 

 

BODYSCANNING CRM

Het belang van de juiste fietshouding.

Een goede fietshouding is belangrijk , een juist afgestelde fiets vermindert gezondheidsrisico’s, vervelende fietsklachten en verbetert de krachtoverbrenging.

Haal je niet genoeg rendement uit je fiets prestaties dan zou een meting voor nog betere prestaties kunnen zorgen.

De ergonomie is voor elke fietser verschillend. Een stadsfiets is ingericht op comfort en een vrij rechte houding waarmee je overzicht hebt op het verkeer en waarmee je snel op en af kan stappen. Een racefiets  oftewel wielrenner is gericht op efficiëntie en voor een mountainbiker is wendbaarheid erg belangrijk.

De  Bodyscan is ontwikkeld in samenwerking met ingenieurs , fysiotherapeuten , orthopeden en fanatiek fietsers. Aan de hand van de meting en diverse vragen die wij u stellen komt een advies. Met dit advies stellen wij onze pasfiets in of wij stellen uw huidige fiets af. Zo kan u voelen en beleven hoe een bepaalde fietshouding nu eigenlijk zit en of het de juiste houding voor u is.

Met ergonomische onderdelen van Sqlab  kan u voelen wat een bepaald stuur doet of bepaalde handvatten voelen en welk verschil dit maakt in uw fiets houding.

 

De duur van de meting is ongeveer een uur en kan alleen op afspraak. Heb je fietsklachten , wil je meer renedement uit je prestaties halen of weet je niet welke fiets het beste bij je past? 

Uw fiets wordt afgesteld en eventuele aanpassingen zoals een stuur , trappers of handvatten gemonteerd . Kosten van een meting inclusief afstellen fiets is € 89.95  <plan hier uw afspraak>


TerugDeel het met uw vrienden!


Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook