Onze fietsmerken

Aldo
Artigiano
Berria
BH Bikes
Colnago
Merida
Prolithium
Simplon
Van Holland


Merken


Bemelman Bikesport dé specialist in racefietsen en mountainbikes en EBIKES  

Wij zijn gespecialiseerd in Racefietsen, Mountainbikes het onderhoud hiervan en  fietsen die hier tussen in zitten. Ook hebben we bij Bemelman Bikesport heeft een ruime collectie fiets en fiets spullen/kleding voor de wielrenner en mountainbiker. Kom gerust even langs en bekijk ons ruime aanbod van o.a Rogelli, Gearne en meer. Bestel vandaag nog Italiaanse schoenen waar de proffesionals ook mee rijden van Gaerne!

Van stadsfietsen tot handgemaakte fietsen, u vind het bij ons!

Op zoek naar een mooie stadsfiets? En verzekerd zijn van goede kwaliteti? Bekijk dan snel onze collectie stoere, sportieve en degelijke stadsfietsen van BSP. Geeft u toch liever de voorkeur aan een racefiets met goede rijkwalieiten? Dan adviseren wij u Italiaanse handgemaakte top fietsen van Colnago en ons eigen merk Artigiano!

Elektrische fietsen van Nederlandse bodem en meer

Sinds 2007 bouwt het Nederlandse merk Prolithium elektrische fietsen, ook wel een E-bike genoemd. Met trots kunnen wij zeggen dit merk in onze webshop en winkel te hebben. Hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs, dat wil toch iedereen! Maar er komt meer kwaliteit uit Nederland op het gebied van elektrische fietsen. Het Nederlands merk Qwic ontwikkeld e-bikes van begin tot eind met passie, hoogwaardige componenten en vakmanschap. Iedere e-bike is uitvoerig getest zodat u verzekerd bent van de beste kwaliteit!

Welke fietswensen u ook heeft, Bemelman Bikesport heeft het!

Van Sportieve fietsen van Fitness fiets tot E-Bike van het mooie merk Merida, Bemelman Bikesport heeft het allemaal in huis. Ook kunt u bij ons terecht voor handgemaakte wielen voor zowel uw racefiets als mountainbike van het merk Infinito. Wilt u uw racefiets of mountainbike graag customizen? Bekijk vandaag nog onze wielsets van Infinito en creër uw eigen unieke fiets.

Onderhoudsbeurt voor elke type fiets

Omdat wij als geen ander weten dat u graag lang en veilig van uw fiets wilt genieten, bieden wij ook onderhoud aan. In onze eigen werkplaats lopen we uw fiets op alle onderdelen grondig na en bij slijtage vervangen we het onderdeel, uiteraard geheel in overleg met u. Wij doen onderhoud aan alle type fietsen. Wilt u ook verzekerd zijn van veilig fietsen? Maak vandaag nog een afspraak voor een onderhoudsbeurt aan uw fiets! Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook