Aldo

Leuk Nederlands merk . Erg leuke fietsen voor goede prijzen.

Aldo is een merk welke al sinds begin van de vorige eeuw aan de weg timmert. Leuke degelijke fietsen tegen een goede prijs kwaliteit verhouding.En ook voor de kleineren onder ons een fijne lage instap E-Bike of gewone fiets .Geschikt voor lichaamslengte (147cm – 156cm)

Voor de kids hebben wij ook stoere fietsen in gezeligge kleuren .

Goed voorbereid met een goede stadsfiets 

Wij hebben voor de allerkleinste tot de allergrootste fietsmaten. Met of zonder ondersteuning.

In de stad of op weg naar school is het erg druk in het verkeer en daarom is het belangrijk dat je een goede stadsfiets hebt, maar daarnaast is het ook erg belangrijk om te denken aan de veiligheid. Een stadsfiets kopen zonder enige verlichting of een bel, dat is geen doen. Koop daarom een goede stadsfiets met verlichting, een bel en een veiligheidsreflector. In het stadsverkeer rijden veel auto’s en het is daarom erg belangrijk dat je ook in het donker gezien wordt, ga dus nooit de weg op zonder verlichting en een veiligheidsreflector. Ga je vaak met bagage weg? Vergeet dan niet om een goede bagagedrager met snelbinders op je fiets te zetten. Ga goed voorbereid de weg op met een stadsfiets!

Voor een veilige stadsfiets moet je dus denken aan:

  • Een fietsbel
  • Een reflector
  • Een voor- én achterlicht
  • En degelijke bagagedrager met snelbinders

Advies op maat bij Bemelman Bike Sport

Een stadsfiets kopen bij Bemelman Bike Sport betekent vooraf advies op maat. Onze medewerkers staan voor u en uw kind klaar om alle vragen over goede stadsfietsen te beantwoorden. Bij Bemelman Bike Sport hebben we een groot aanbod stadsfietsen. Wil je een stadsfiets kopen? Bekijk dan de webshop of kom eens langs in de winkel voor de actuele voorraad.


TerugDeel het met uw vrienden!


Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook