• 1

Aldo

Leuk Nederlands merk . Erg leuke fietsen met Shimano onderdelen tegen scherpe prijzen.

De ALDOfiets is een kwaliteitsfiets van Nederlandse makelij.

De naam Aldo staat voor Alphen aan den Rijn en Dordrecht, waar AVADA en ROVEBA zijn gevestigd. Deze tweewielergroothandels zijn in 1985 gaan samenwerken, waaruit het ALDO fietsenmerk is ontstaan.

Wij hebben in ons assortiment de ALDO Cargofiets, moederfiets, heren- of damesfiets, een fiets met een lage instap en uiteraard ook de E-bike.

Zoals men zegt: de keuze is reuze!!                 

Zo zou u zomaar voor de ALDO E-bike kunnen gaan met of zonder lage instap, het grote genieten kan beginnen. Altijd voor de wind fietsen en vervolgens uitgerust en met veel energie weer thuiskomen.

Wilt u een proefrit maken op één van de modellen of een kijkje nemen in onze winkel? U bent van harte welkom.

Aldo is een merk welke al sinds begin van de vorige eeuw aan de weg timmert. Leuke degelijke fietsen tegen een goede prijs kwaliteit verhouding.En ook voor de kleineren onder ons een fijne lage instap E-Bike of gewone fiets .Geschikt voor lichaamslengte (147cm – 156cm)

Voor de kids hebben wij ook stoere fietsen in gezellige kleuren .

Goed voorbereid met een goede stadsfiets 

Wij hebben voor de allerkleinste tot de allergrootste fietsmaten ( maat 70 ) Met of zonder ondersteuning.

In de stad of op weg naar school is het erg druk in het verkeer en daarom is het belangrijk dat je een goede fiets hebt, maar daarnaast is het ook erg belangrijk om te denken aan de veiligheid. Een stadsfiets kopen zonder enige verlichting of een bel, dat is geen doen. Koop daarom een goede stadsfiets met verlichting, een bel en een veiligheidsreflector. In het stadsverkeer rijden veel auto’s en het is daarom erg belangrijk dat je ook in het donker gezien wordt, ga dus nooit de weg op zonder verlichting en een veiligheidsreflector. Ga je vaak met bagage weg? Vergeet dan niet om een goede bagagedrager met snelbinders op je fiets te zetten. Ga goed voorbereid de weg op met een stadsfiets!

Voor een veilige stadsfiets moet je dus denken aan:

  • Een fietsbel
  • Een reflector
  • Een voor- én achterlicht
  • En degelijke bagagedrager met snelbinders

Advies op maat bij Bemelman Bike Sport

Een stadsfiets kopen bij Bemelman Bike Sport betekent vooraf advies op maat. Onze medewerkers staan voor u en uw kind klaar om alle vragen over goede stadsfietsen te beantwoorden. Bij Bemelman Bike Sport hebben we een aantal stadsfietsen staan.  

 

 

Voor iedere type fietser hebben wij een fiets.

Voel jij je niet zeker op de fiets of heb je moeite met op en af stappen maar wil je wel mobiel blijven?
Dan is de Aldo Lage instap misschien iets voor u.

De Aldo Comfort doet zijn naam eer aan. Een zeer comfortabele fiets met lage instap en fijne zithouding. Zonder te veel poespas rij je een heerlijke tocht door de Bollenstreek. Het aluminium frame houdt de fiets licht en de lage instap zorgt er voor dat het op en afstappen heel makkelijk is. De bediening van het electrische gedeelte is heel makkelijk zodat u niet wordt afgeleid door lichtjes en allerts tijdens uw fietstocht. Er kan een mandje en een fietstas  worden aangebracht op de fiets. De fietsen hebben wij voorradig in 26 inch en 28 inch. Dus voor de kleineren onder ons ook een fijne electrische of fiets met comfortabele lage instap. Verende zadelpen en hoogwaardig afgemonteerde onderdelen. De Comfort fiets met lage instap heeft een voorwiel motor. Ook is deze fiets te verkrijgen zonder motor voor diegene die nog zonder ondersteuning willen fietsen.

Deze fiets Aldo lage instap koopt u al voor €1799 electrisch ondersteund en €669 zonder electrische ondersteuning. 


Terug



Deel het met uw vrienden!


Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook