Berria

                                                      Graag presenteren wij u de High Quality Carbon bikes

                                                   

                                            Berria staat voortechnologie en ontwikkeling maar ook voor avontuur .

 

Berria Bikes is opgericht in Spanje. Hier worden de carbon fietsen ontwikkeld en vervaardigd. Dit is vrij uniek . In de meeste gevallen worden frames elders geproduceerd om vervolgens geassembleerd te worden in een fabriek ergens in de wereld. Berria Bikes heeft alles in eigen hand , bakt en spuit de carbon frames zelf en wordt geassembleerd in diezelfde fabriek. Zo zijn er korte lijntjes , wordt er efficiënt gewerkt met zo min mogelijk belasting voor natuur en milieu doordat er geen kostbare  verschepingen door en over de hele wereld plaatsvinden . 

Berria bike is officieel in  2011 opgericht en na 2 jaar intensieve voorbereiding op de Festbike fietsen beurs  13 september 2012 voorgesteld aan het publiek met de hele collectie. Bestaande uit Carbon race en mountainbikes . Óók elektrisch !

Berria Bike is dan ook trots met het behalen van het LEAN Manufacturing certificering van Aenor .Het eerste merk in Spanje met dit certificaat ! Dit houdt in dat er eerlijke processen onder strenge eisen worden geproduceerd .Denk hierbij aan milieu eisen, arbeidsomstandigheden en kwaliteitseisen . Berria die service en aandacht bieden door de goede structuur en processen in de fabriek.

                              

 

                                          Berria Bike

  •                                       Ontwerpt
  •                                       Ontwikkeld
  •                                       Vervaardigd

zijn eigen frames en hiermee onderscheid  Berria bikes zich van andere fiets merken. Klanten kunnen kiezen uit verschillende  configuraties van modellen. Iedereen heeft zo zijn eigen voorkeur en hier speelt Berria goed op in.

Zo heb je in verschillende prijsklasse een gepersonaliseerde fiets met verschillende onderdelen voor het behalen van maximale prestaties op de weg, steile bergen , ruige bossen of spannende down hill trails.

Een andere onderscheidene waarde van Berria is dat zij zich vanaf het begin de mogelijkheid hebben aangeboden om een gepersonaliseerd ontwerp aan te bieden qua kleuren. Zo heb je een compleet gepersonaliseerde fiets in kleurstelling en opbouw van onderdelen.

 

Berria Bikes heeft zich gefocust op het sportieve segment van Mountainbikes en racefietsen , ook met elektrische ondersteuning waar veel  vraag naar is .

                                                                

Stoere lichtgewicht high quality mountainbikes voor berg beklimmingen of steile off road  afdalingen waarmee je het avontuur aan gaat en de adrenaline door je lijf giert .

Carbon Racefietsen waarmee je de steile bergen en het goede verzet opwaarts gaat of heerlijk door strakke landschappen in snelle vaart op je aerodynamische fietst geniet van de snelheid .Voor elke avonturier een fiets.

Lichtgewicht aerodynamische Berria Road bikes, strakke racefietsen en stoere mountainbikes van carbon .Bij Berria stoppen ze niet met ontwikkelingen en werken er dagelijks aan om het aanbod met meer producten in het assortimenten uit te breiden. Volgend jaar wil Berria Bikes aluminium Gravelbikes implementeren.

Berria Bikes is erg bekend een groot succes in Spanje en maakt nu zijn debuut in omringende landen en heeft zijn opmars in Nederland .

 

                                                   

 

 

 

Op dit moment hebben wij 2 modellen Berria mountainbikes in de winkel staan in meerdere maten .Vanaf € 1899 rijdt je al een carbon bike van Berria. Door de configuratie zal deze bijna altijd verschillen van concurrenten. Het prijsverschil zit in de onderdelen en type frame .

Berria Bravo 5 een 29-inch Cross Country hardtail fiets met 12 versnellingen Hydraulische velgremmen, Voorvork Rockshock Recon .

                                                                       

 

Berria Bravo Sport Expert 12 versnellingen met Hydraulische velgremmen, Voorvork Rockshock Judy

                                                                       

 


TerugDeel het met uw vrienden!


Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook