Brinke tekst

Brinke elektrische fietsen

Brinke is het merk e-bike van Valsabbina Commodities spa, opgericht in 2012 door Andrea Auf dem Brinke, met het oog op het ontwerpen en implementeren van echte technologische middelen van elektrische mobiliteit, met aandacht voor duurzame ontwikkeling en hernieuwbare energie, consistentie met de vorige bedrijfsactiviteit. 

Steeds breder assortiment elektrische fietsen bij Brinke

De Brinke elektrische fietscatalogus biedt een steeds breder assortiment, verdeeld in drie hoofdcategorieën: eBike Trekking, eMTB en City eBike .

Voor het eerst op de markt verschenen in 2012, worden de Brinke ebikes nu verspreid over heel Italië en in 6 andere Europese landen (Nederland, Spanje, Duitsland, Portugal, Zwitserland en Andorra). Het bedrijf is ook de exclusieve distributeur voor het merk Stromer, een toonaangevend Zwitsers merk , om een ​​breed en concurrerend voorstel te garanderen.

Wereldbedrijf in snelheid e-bike productie.

Visie
 "Wij geloven in een duurzame toekomst; onze e- bikes zijn ontworpen om een ​​nieuwe manier van bewegen en bewegen te promoten, groen en leuk , zowel in het dagelijks leven als op vakantie. Brinke Bike is geboren om een ​​milieuvriendelijke levensstijl mogelijk te maken ".

Missie
"Het echte plezier van fietsen promoten" ....

Dit is het belangrijke doel waarmee de Brinke ebikes worden ontwikkeld  .

Degenen die elektrische fietsen gebruiken, doen het niet omdat ze niet willen trappen, maar gewoon om de ondersteuning van elektrische mobiliteit tijdens hun reizen te hebben.

  

Bemelman Bikesport logo
Bemelman Bikesport
Merken
Bemelman Bikesport logo
Bemelman Bikesport

Copyright © 2020 Bemelman Bikesport | Alle rechten voorbehouden | Voorwaarden en Privacy verklaring

Site-Index | Designpro.nl | Sitemap