Brinke tekst

Brinke be Electric

Sinds 2014 zijn de eerste Brinke fietsen op de markt en op grote schaal , na amper 4 jaar is het merk al aanwezig in heel Italië en in 5 andere Europese landen. 

Brinke heeft maar liefst 12 modellen e-bikes op haar naam met geavanceerde technologieën en verschillende kenmerken, naar gelang het gebruik zijn er verschillende ontwerpen. Brinke's missie is het maximaal bevredigen van de behoeften van de klant via het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige producten die ertoe bijdragen het leven van de gebruiker te verbeteren. Onze fietsen met trapondersteuning zullen uw mobiliteit  veranderen in een aangename wandeling buiten, met alle ontspanning en plezier van het fietsen zonder dat hierbij veel inspanning moet worden geleverd. De elektrische fiets is de ideale oplossing voor degenen die het plezier van het fietsen willen combineren met het contact met de natuur. Wie de elektrische fiets gebruikt, doet dit niet om het trappen te vermijden, maar om eenvoudigweg te genieten van ondersteuning onderweg. De e-bike, de fiets met trapondersteuning, is eigenlijk de alternatieve manier van fietsen waarbij men geniet van het mooie van de verplaatsing. De elektrische fiets heeft talrijke voordelen en kan door iedereen worden gebruikt, zowel door jongeren als door degenen die eens wielerkampioen waren en het plezier van het trappen niet willen opgeven. Hij kan gebruikt worden om naar het werk te fietsen, of om wat te gaan drinken in het stadscentrum zonder de stress van het zoeken van een parkeerplaats.

De Allroad is een e-bike met Italiaans design die op het eerste gezicht lijkt op een traditionele fiets. De Samsung batterij met een rendement van 420 Wh is volledig geïntegreerd in het frame en met een sleutelvergrendeling afneembaar zodat deze op kantoor of thuis in 4 tot 6 uur kan worden opgeladen. De actieradius is 80 kilometer.

  

Bemelman Bikesport logo
Bemelman Bikesport

Copyright © 2019 Bemelman Bikesport | Alle rechten voorbehouden | Voorwaarden en Privacy verklaring

Site-Index | Designpro.nl | Sitemap