• 1

Flyer

De FLYER e-bikes worden ontwikkeld, geproduceerd en verkocht door het bedrijf FLYER AG. Het traditionele Zwitserse merk FLYER is de afgelopen jaren sterk gegroeid. FLYER AG (tot eind 2018 nog Biketec AG) werd opgericht in 2001 en nam de FLYER-activiteiten over van zijn voorganger BKTech AG. De groei van het bedrijf maakte in 2009 een overstap van de vestiging in Kirchberg naar een nieuwe locatie in het Zwitserse Huttwil noodzakelijk.

Als pionier heeft FLYER AG sinds het begin van de jaren negentig met de FLYER e-bike een schat aan ervaring verzameld en een aanzienlijke impact gehad op en bijdrage geleverd aan de ontwikkelingen in de e-bike-sector. Deze knowhow is geïntegreerd in alle dagelijkse activiteiten van het bedrijf. In Zwitserland is FLYER AG marktleider op het gebied van e-bikes.

De belangrijkste buitenlandse markten zijn Duitsland, Oostenrijk en Nederland. FLYER AG werkt samen met circa 300 FLYER-dealers in Zwitserland, 450 in Duitsland, 200 in Nederland en 90 in Oostenrijk. Dankzij dit dichte netwerk kan FLYER AG nauwe relaties met eindklanten onderhouden en op hun behoeften inspelen.


TerugDeel het met uw vrienden!


Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook