• 1

Merida

Merida is in 1932 opgericht . In 1972 is de fietsen fabriek in Taiwan geopend. De oprichter gaf deze fiets de naam  Merida, zijn levensmotto was                       

                                 “move with passion en coaurage”

Inmiddels worden er jaarlijks 1,5 miljoen fietsen met de naam Merida van topkwaliteit verkocht . Hiermee is Merida wereldleider op het gebied van fietstechnologie.

Merida heeft zich breed ontwikkeld. Voor iedere fietser en alle weersomstandigheden is er een type fiets.

  • Elektrische fietsen met hoge en lage instap vanaf € 2599
  • Elektrische mountainbikes
  • Mountainbikes in verschillende types met hun eigen rij eigenschappen zoals de Big Seven met zijn 27.5 inch wielen als tussen stap van de 26 inch naar de 29er, De Big Nine voor sportievelingen die graag ruig door de bossen off road rijden en de One-Twenty welke geschikt is voor ruige trails en singletracks met steile en technische passages.
  • Kinderfietsen
  • Racefiets zoals de Reacto, een snellle aerobike voor sprinters, de Scultura in verschillende uitvoeringen waardoor deze zeer geschikt zijn voor beginnende fietsers.
  • Gravelbikes zijn veelzijdige en avontuurlijke gravelfietsen.
  • Cyclecross fietsen, buiten het veldrijden is de cyclocross fiets uitermate geschikt als snelle woon werkfiets of als winterfiets.
  • Kale Hybride zoals de Crossway’s .Buiten de leuke kleuren is het een mooie hybride fiets geschikt voor woon-werk verkeer en mooie ritten door de natuur.
  • Fitnessfiets voor als je de racefiets te sportief vindt heb je met de speeder net iets meer comfort.

Wij van Bemelmanbikesport helpen u graag de juiste fiets te vinden en kijken daarom goed naar uw wensen. 

Vind hier uw downloads voor garantie, gebruikersmanuals en onderhoud 

https://www.bemelmanbikesport.nl/downloads/

 De One Twenty

De One Twenty

De One Twenty is een alleskunner die zich in alle omstandigheden en elk terrein zijn mannetje staat. Is wendbaar en thuis op singletracks dicht bij huis of in de heuvels en de bergen . Voor de lange afstanden raadt Merida de One Twenty- RC uitvoering aan.


Gravelbike

Gravelbike

De Silex oftewel gravelbike is geschikt voor gravelritten en bikepacking. Hoe avontuurlijk is dat , off road toch comfortabel rijden door zijn standaard uitgeruste banden. Wil je meer comfort dan kies je voor bredere banden . Door de montagepunten kan je extra bidons of dragers op de fiets monteren. Alle modellen zijn afgemonteerd met Shimano GRX GRAVELGOEP . De gravel bike is verkrijgbaar in carbon en aluminium.


Kinderfiets

Kinderfiets

Voor de kleintjes hebben wij stoere mountainbike-jes .Volwaardig afgemonteerde MTB'S , stoer en robuust.


Big Nine Mountainbike

Big Nine Mountainbike

De Merida BiG Nine is al jarenlang te zien in de Cross Country hardtails. De Big Nine is in lichte carbon uitvoeringen en aluminium . De mountainbikes zijn hoogwaardig afgewerkt en hebben ook modellen geschikt voor beginnende mountainbikers.


Big Seven

Big Seven

Als je de overgang van 26 incg naar een 29ner te groot vindt dan is de 27.5 een perfecte voor jou.Met zijn verende voorvork en hydraulische schijfremmen staat de Big Seven zijn mannetje in de ruige bospaden Noordwijk.


Sportieve Ebikes

Sportieve Ebikes

Van de electrische fietsen zijn ook meerdere type fietsen bij Merida . Als je denkt dat electrisch rijden voor watjes is dan zou je de Ebig Nine eens moeten proberen. Met de brede noppenbanden en verende voorvork heb je buiten de verharde weg ook comfort en grip. Deze bike heeft een krachtige Shimano motor en intube accu.Een comfortabele fiets met sportief karakter uitermate geschikt voor beklimmingen.


E-spresso

E-spresso

De serie electrsiche fietsen van het type ESRESSO zijn voorzien van midden motor en intube accu van minimaal 460WH. De lage instap is het City model.Het stabiele frame met lage instap is een praktische fiets in leuke kleuren , de zwaarste motor van dit type is maarliefst 85Nm.


Soepele en stille ondersteuning

Soepele en stille ondersteuning

De City 300 SE met E5000 motor heeft de accu op de buis. Dit model rijdt u al voor € 2499 .Een stabiele fiets voor in en rond het dorp en lekker naar het strand.


De E-spresso

De E-spresso

De dames en heren modellen met sportieve instap. Zeer geschikt voor tourtochten of om mee te fietsen naast je man die op de racefiets rijdt.Ook als woon werk verkeer is deze fiets met brede banden zeer comftabel. Deze modellen zijn er in verschillende maatvoeringen en kleuren.Ook is er ondescheid in motor en accu waar ook het prijsverschil in zit .Zeer complete fiets die u rijdt vanaf € 2999


Racefietsen met ondersteuning

Racefietsen met ondersteuning

De E-Scultura is een complete e-racefiets met de dezelfde rij eigenschappen als een normale racefiets .Met 40Nm ondersteuning helpt deze fiets je bij het klimmen en accelereren.Door de lage weersten fiets je makkelijk zonder ondersteuning meer dan 25km/uur.


De Silex / gravelbike

De Silex / gravelbike

Met de brede wielen en noppenbanden heeft de Silex goede off road rijeigenschappen. Zorgt voor goede ondersteuning tijdens het klimmen en trap je moeiteloos door ook zonder ondersteuning. Je kan bijna niet zien dat het een ebike is, zo goed is alles verfijnd weggewerkt.


ESpeeder

ESpeeder

Met compacte motor in het achterwiel.en geintegreerde accu in het frame.Soepele ondersteuning met een 40Nm motor. Met zijn compacte design zie je bijna niet dat het een ebike is. Een fijne sportieve fiets voor tourtochten en woon werkverkeer of als je gewoon van een sportieve zit houdt!


Racefietsen

Racefietsen

De Racefietsen van Merida doen mee met het Pro Team Bahrain -McLaren. Hierbij worden de aan zware omstandigheden bolltgesteld. Kwaliteit staat hier dus voorop. Ben je op zoek naar snelheid, kies dan voor de Reacto .Wil je als eerste bovenop die col zijn kies dan voor een Scultura met maximale klim eigenschappen. De reacto's en Scultura zijn er in verschillende uitvoeringen, carbon en aluminium. Zo is er voor iedere fietser een geschikte fiets .Wij adviseren u graag. Reacto , lichte en snelle fiets voor kilometer vreters


Racefietsen

Racefietsen

Scultura, comfortabel en betrouwbaar voor de beginner en prof.


Fitnessfiets -Speeder

Fitnessfiets -Speeder

Durf je de sportschool niet in maar wil je wel aan je conditie werken ? Wil je wel sportief maar is de racefiets té sportief . Dan is de fitness fiets een fiets die wel sportief fietst meer comfortabeler is .De Speeder met de wat bredere banden voor meer comfort dan een racefietsen schijfremmen voor betrouwbare rem prestaties. De fiets kan afgemonteerd worden met spatborden en bidonhouders. De Speeder rijdt u al vanaf € 699


Hybride fiets Crossway

Hybride fiets Crossway

De Crossway is een zeer veelzijdige fiets. Geschikt voor tochten over het asvalt maar ook door de natuur over onverharde wegen. De crossway Urban is een hippe stoere fiets voor in de stad en woon -werkverkeer. Een retro fiets met leuke kleurtjes. De crossway modellen kunnen worden opgebouwd met verlichting , spatborden , drager, en standaard. Goede prestaties en een fiets waarmee je voor de dag kan komen . Vanaf € 579 rijdt u een Crossway.


Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook