Sportieve Ebikes

Van de electrische fietsen zijn ook meerdere type fietsen bij Merida . Als je denkt dat electrisch rijden voor watjes is dan zou je de Ebig Nine eens moeten proberen. Met de brede noppenbanden en verende voorvork heb je buiten de verharde weg ook comfort en grip. Deze bike heeft een krachtige Shimano motor en intube accu.Een comfortabele fiets met sportief karakter uitermate geschikt voor beklimmingen.


Sportieve EbikesTerugDeel het met uw vrienden!


Meer Merida

De One Twenty

De One Twenty is een alleskunner die zich in alle omstandigheden en elk terrein zijn mannetje staat. Is wendbaar en thuis op singletracks dicht bij huis of in de heuvels en de bergen . Voor de lange afstanden raadt Merida de One Twenty- RC uitvoering aan.

Gravelbike

De Silex oftewel gravelbike is geschikt voor gravelritten en bikepacking. Hoe avontuurlijk is dat , off road toch comfortabel rijden door zijn standaard uitgeruste banden. Wil je meer comfort dan kies je voor bredere banden . Door de montagepunten kan je extra bidons of dragers op de fiets monteren. Alle modellen zijn afgemonteerd met Shimano GRX GRAVELGOEP . De gravel bike is verkrijgbaar in carbon en aluminium.

Kinderfiets

Voor de kleintjes hebben wij stoere mountainbike-jes .Volwaardig afgemonteerde MTB'S , stoer en robuust.

Big Nine Mountainbike

De Merida BiG Nine is al jarenlang te zien in de Cross Country hardtails. De Big Nine is in lichte carbon uitvoeringen en aluminium . De mountainbikes zijn hoogwaardig afgewerkt en hebben ook modellen geschikt voor beginnende mountainbikers.

Big Seven

Als je de overgang van 26 incg naar een 29ner te groot vindt dan is de 27.5 een perfecte voor jou.Met zijn verende voorvork en hydraulische schijfremmen staat de Big Seven zijn mannetje in de ruige bospaden Noordwijk.

E-spresso

De serie electrsiche fietsen van het type ESRESSO zijn voorzien van midden motor en intube accu van minimaal 460WH. De lage instap is het City model.Het stabiele frame met lage instap is een praktische fiets in leuke kleuren , de zwaarste motor van dit type is maarliefst 85Nm.

Soepele en stille ondersteuning

De City 300 SE met E5000 motor heeft de accu op de buis. Dit model rijdt u al voor € 2499 .Een stabiele fiets voor in en rond het dorp en lekker naar het strand.

De E-spresso

De dames en heren modellen met sportieve instap. Zeer geschikt voor tourtochten of om mee te fietsen naast je man die op de racefiets rijdt.Ook als woon werk verkeer is deze fiets met brede banden zeer comftabel. Deze modellen zijn er in verschillende maatvoeringen en kleuren.Ook is er ondescheid in motor en accu waar ook het prijsverschil in zit .Zeer complete fiets die u rijdt vanaf € 2999

Racefietsen met ondersteuning

De E-Scultura is een complete e-racefiets met de dezelfde rij eigenschappen als een normale racefiets .Met 40Nm ondersteuning helpt deze fiets je bij het klimmen en accelereren.Door de lage weersten fiets je makkelijk zonder ondersteuning meer dan 25km/uur.

De Silex / gravelbike

Met de brede wielen en noppenbanden heeft de Silex goede off road rijeigenschappen. Zorgt voor goede ondersteuning tijdens het klimmen en trap je moeiteloos door ook zonder ondersteuning. Je kan bijna niet zien dat het een ebike is, zo goed is alles verfijnd weggewerkt.

ESpeeder

Met compacte motor in het achterwiel.en geintegreerde accu in het frame.Soepele ondersteuning met een 40Nm motor. Met zijn compacte design zie je bijna niet dat het een ebike is. Een fijne sportieve fiets voor tourtochten en woon werkverkeer of als je gewoon van een sportieve zit houdt!

Racefietsen

De Racefietsen van Merida doen mee met het Pro Team Bahrain -McLaren. Hierbij worden de aan zware omstandigheden bolltgesteld. Kwaliteit staat hier dus voorop. Ben je op zoek naar snelheid, kies dan voor de Reacto .Wil je als eerste bovenop die col zijn kies dan voor een Scultura met maximale klim eigenschappen. De reacto's en Scultura zijn er in verschillende uitvoeringen, carbon en aluminium. Zo is er voor iedere fietser een geschikte fiets .Wij adviseren u graag. Reacto , lichte en snelle fiets voor kilometer vreters

Racefietsen

Scultura, comfortabel en betrouwbaar voor de beginner en prof.

Fitnessfiets -Speeder

Durf je de sportschool niet in maar wil je wel aan je conditie werken ? Wil je wel sportief maar is de racefiets té sportief . Dan is de fitness fiets een fiets die wel sportief fietst meer comfortabeler is .De Speeder met de wat bredere banden voor meer comfort dan een racefietsen schijfremmen voor betrouwbare rem prestaties. De fiets kan afgemonteerd worden met spatborden en bidonhouders. De Speeder rijdt u al vanaf € 699

Hybride fiets Crossway

De Crossway is een zeer veelzijdige fiets. Geschikt voor tochten over het asvalt maar ook door de natuur over onverharde wegen. De crossway Urban is een hippe stoere fiets voor in de stad en woon -werkverkeer. Een retro fiets met leuke kleurtjes. De crossway modellen kunnen worden opgebouwd met verlichting , spatborden , drager, en standaard. Goede prestaties en een fiets waarmee je voor de dag kan komen . Vanaf € 579 rijdt u een Crossway.

Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook