Prolithium

Prolithium Electrische fietsen 

Prolithium bouwt sinds 2007 electrische fietsen.

Een Nederlands merk met een leuke en kleurrijke uitstraling.

Er zijn verschillende modellen, de Blackswan, Driver, Stick en nog veel meer. Afgewerkt met hoogwaardige onderdelen tegen betaalbare prijzen. U rijdt een Prolithium al vanaf € 1099.

Ook zijn er vouwfietsen van dit merk. Helaas niet in de winkel gezien vraag en aanbod. Uiteraard kunnen wij wel een demo verzorgen .

Hieronder vindt u een aantal modellen .

 

Prolithium Stick Mat Zwart € 1599

De Prolithium Stick is een robuust model transportfiets gemaakt van hoge kwaliteit onderdelen en zoals u gewend bent van ons voor een eerlijke prijs! De Stick heeft een krachtige uitstraling en is praktisch in gebruik. De krachtige, betrouwbare en fluisterstille 250 Watt motor in combinatie met de 7 versnellingen in de achternaaf maken het fi etsen zeer aangenaam. Extra comfort wordt gecreëerd door de verende voorvork en zadelpen. De Prolithium Stick heeft een hoge kwaliteit Lithium High Grade batterij met USB aansluitingen in de batterij en in het kleuren LCD display. 
• Garantie: 2 jaar m.u.v. slijtende onderdelen

                                                                                                                                  

 

Prolithium Juice Hoogglans Rood € 1599

De Prolithium Juice wordt geleverd in een trendy hoogglans rode kleur. De krachtige, betrouwbare en fluisterstille 250 Watt motor in combinatie met de 7 versnellingen in de achternaaf maken het fietsen zeer aangenaam. Extra comfort wordt gecreëerd door de verende zadelpen en voorvork. De Prolithium Juice heeft een hoge kwaliteit Lithium High Grade batterij met USB aansluiting in de batterij en in het kleuren LCD display.

Prolithium BlackSwan Dames € 1199

Nieuwe kleur Prolithium BlackSwan Nexus 3 elektrische damesfiets. Hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs! Een tijdloos model voor alledaags gebruik met een chique uitstraling en zeer betrouwbare techniek, vraag dit maar na bij uw dealer ! Al jaren een van de best verkochte elektrische fietsen !

Prolithium Driver 3.0 Koper € 1449

De Prolithium Driver 3.0 elektrische fiets wordt geleverd in 2 bijzondere kleuren. Een niet alledaagse verschijning op de weg maar desalniettemin een unieke trendy fiets. De Driver 3.0 heeft de laagste instap van ons assortiment elektrische fietsen en is geschikt voor zowel dames als heren. De krachtige, betrouwbare en fluiterstille 36 Volt 250 Watt voorwiel-motor in combinatie met de 3 versnellingen geïntegreerd in de achternaaf maken het fietsen zeer comfortabel.

 

Prolithium Driver 3.0 Donkerblauw € 1449

De Prolithium Driver 3.0 elektrische fiets wordt geleverd in 3 bijzondere kleuren. Een niet alledaagse verschijning op de weg maar desalniettemin een unieke trendy fiets. De Driver 3.0 heeft de laagste instap van ons assortiment elektrische fietsen en is geschikt voor zowel dames als heren. De krachtige, betrouwbare en fluisterstille 36 Volt 250 Watt voorwiel-motor in combinatie met de 3 versnellingen geïntegreerd in de achternaaf maken het fietsen zeer comfortabel.

 

VAN € 1749 VOOR € 1499 

Bemelman Bikesport logo
Bemelman Bikesport

Copyright © 2020 Bemelman Bikesport | Alle rechten voorbehouden | Voorwaarden en Privacy verklaring

Site-Index | Designpro.nl | Sitemap