Qwic tekst 1

Qwic

Innovatief, modern design met de beste componenten

Wij ontwikkelen onze e-bikes van begin tot eind. Onze e-bikes smeden wij met passie, vakmanschap en hoogwaardige componenten. Dit noemen wij een sterk staaltje Dutch Craftmanship. Enkel de beste toeleveranciers complementeren onze QWIC e-bikes . Elk QWIC frame is handgemaakt en uitvoerig getest op kwaliteit, stijfheid en rijeigenschappen. Het lichtgewicht aluminium frame heeft inwendige versterkingen voor verhoogde stijfheid en wendbaarheid. Wat resulteert in de beste e-bikes in de markt.

Bemelman Bikesport logo
Bemelman Bikesport
Qwic tekst 2

Perfect voor woon-werkverkeer

Met elke QWIC e-bike kom je zonder te zweten aan op je werk. Met de ondersteuning aan heb je nooit meer wind tegen, is geen heuvel of brug te hoog en zoef je ontspannen van A naar B. Wil je na een lange werkdag even stoom afblazen op je e-bike, zet dan de ondersteuning lager of vlieg juist in de hoogste ondersteuning naar huis!

 

Bemelman Bikesport logo
Bemelman Bikesport
Qwic tekst 3

Vakmanschap

Een gepassioneerd team werkt vanuit Amsterdam aan de ontwikkeling van onderscheidende e-bikes. We zien het als een modern ambacht waarmee we elkaar en onze klanten kunnen inspireren. Het merendeel van onze medewerkers gebruikt de QWIC e-bike voor woon-/werkverkeer. Zo worden alle dagelijkse uitdagingen zelf ondervonden en meegenomen in de ontwikkeling van het uiteindelijke product.

Bemelman Bikesport logo
Bemelman Bikesport

Copyright © 2019 Bemelman Bikesport | Alle rechten voorbehouden | Voorwaarden en Privacy verklaring

Site-Index | Designpro.nl | Sitemap