Santos bikes tekst

Santos Store

Bemelman bikesport bouwt voor Santos Custombuilt fietsen.

Een Santos is Built for (your) Life  en is afgemonteerd met hoogwaardige onderdelen. In onze spuiterij kunnen wij uw Santos in iedere kleur en design leveren.

In de maand mei geven wij u bij de aanschaf van een nieuwe Santos een set Ortlieb tassen ter waarde van € 140 kado

Santos dealer met eigen spuiterij,

Bij een reguliere Santos dealer kunt u uit 50 kleuren kiezen voor uw fiets. Bij Bemelman Bikesport kunt u kiezen uit meer dan 500 kleuren mogelijkheden

Vakantie fietsen , tour en travel of werkfiets. Santos staat bekend om zijn sterke en onderdelen die weinig onderhoud nodig hebben.

Ook hebben we vakkundige kennis van de materialen waarmee de fiets is opgebouwd . Waardoor u veel plezier beleeft aan uw unieke fiets.

Van blanco frame naar complete Santos

Voordat we de opdracht geven uw uitgekozen Santos op te bouwen zullen we alles vragen om uw fiets op uw lichaam en wensen af te stemmen:

Hoeveel bagage wil je bijvoorbeeld meenemen?

Op wat voor ondergrond ga je fietsen?

Vind je een damesframe fijn?

Wil je een verende voorvork, verende zadelpen  ?

We helpen je om al deze vragen te beantwoorden.

We hebben een zogenaamde pasfiets waarmee we u helemaal op maat  kunnen zetten .Om fietsproblemen te voorkomen is een juiste pasvorm een pré. Zeker als het gaat om vakantie fietsen , tour en travel waar veel en intensief mee wordt gefietst . Een zadel, stuur , handvatten, alles is aan te passen.

Als Santos Store hebben 12 modellen staan en vele kleuren combinaties. Loop een keer binnen .We hebben heerlijke koffie en vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn .

 

Bemelman Bikesport logo
Bemelman Bikesport

Copyright © 2018 Bemelman Bikesport | Alle rechten voorbehouden | Voorwaarden en Privacy verklaring

Site-Index | Designpro.nl | Sitemap