• 1

Simplon

Nieuw in collectie      Vakantie-, tour-, travel -,fietsen

 

                                      

                                            Simplon

                       Alles wat het biker hart verlangt

            Simplon geboren en opgericht in Oostenrijk.

Veelzijdig, kwaliteit, innoverende technologie in aluminium en carbon fietsen.

Iedere fiets bezit bijzondere rijeigenschappen die je direct ervaart.

Simplon zegt, wij inspireren met kwaliteit en innovatieve technologieen en individuele aanpassingen. Je ervaart direct wat de fiets zo bijzonder maakt. Racefietsen,gravelbikes, trekkingfietsen, mountainbikes, e-mountainbikes en e-bike's. Ben je atleet of plezierfietser? Ieder type fietser voelt het kaakter van de fiets. Loop binnen en ervaar de Simplon fietsen.

Alle Simplon modellen zijn  uitgerust met geavanceerde en hoogwaardige onderdelen die je van een high end fiets verwacht.

Racefiets, trekking fiets, mountainbike, e-bike of e-mountainbike . Je voelt direct het speciale karakter van de fiets.

Alle modellen van Simplon hebben wij komend seizoen in de winkel staan.

 

  

 

Met de fietsconfigurator Stel je zelf uw droomfiets fiets samen

Frame maat, type frame, recht of vlinder stuur, hard of  zadel. Riem/ketting Rohloff naaf of derraileur.

De vakantie fiets kan je belasten tot 180kg. Zo is het niet nodig iets thuis te laten als je op fietsvakantie gaat. Dit model kan natuurlijk ook gebruikt worden als tour fiets voor je wekelijkse fiets tochten of misschien als woon werk fiets?

 

Simplon trekking fietsen kan je met de fiets configuratie helemaal samenstelling naar de behoefte, wensen en type fietser.

Ga je op fietsvakantie of ga je de fiets gebruiken om iedere dag naar je werk te fietsen of voor wekelijkse fietstochten?

De trekking fiets van Simplon is wat dat aan gaat een allrounder!

De fietsen maken op mensen een grote indruk door de innovatie en kwaliteit tot elk detail.

De frames zijn ontwikkeld om aan alle vereisten te voldoen en zijn goed doordacht zodat ze aangepast kunnen in het configuratie systeem.

We built your dream komt in deze fiets dan duidelijk weer  terug. Creëer je eigen fiets waar je veel rijplezier aan gaat beleven.

 

De Trekking fiets is extreem robuust en biedt comfort tot het hoogste niveau. Een elegante en sportieve verschijning waar je mee gezien mag worden.

Alle kabels lopen intern wat voorkomt dat je achter kabels blijft hangen, het ziet er netjes uit  én zorgt voor lage bediening krachten.

 

  

 

De vakantie, tour of travel fiets is helemaal samen te stellen zoals

 • Opties
 • Spatbord
 • Remsysteem
 • Dames en heren model
 • Ergonomische handvatten
 • Verlichting
 • Kettingscherm
 • Voorvork
 • Zadels
 • Bagagedrager
 • Fietsstandaard
 • Banden
 • Wiel set
 • Stuur
 • Stuurnok
 • Derailleur of Rohloff naaf
 • Ketting of riem

Maten 46-51-56-61

 

Door de jaren lange fiets ervaring kunnen wij u handige tips en aanwijzingen geven om uw droomfiets van alle gemakken te voorzien. Ieder mens is nu eenmaal uniek en heeft zijn of haar eigen behoeftes. Voor elk type fietser is een fiets samen te stellen.

Laat u inspireren en adviseren door fietsdeskundigen zodat u veel fietsplezier en comfort ervaart met de Simplon Trekking fiets.

 

     

Simplon is een stoer Oostenrijks fietsmerk en heeft eigenlijk alles wat het biker hart verlangt. Het is veelzijdig, van hoge kwaliteit  en gebruikt innoverende technologie voor aluminium en carbon fietsen. Iedere fiets bezit daardoor bijzondere rijeigenschappen die je direct ervaart. En vanaf komend seizoen hebben wij alle modellen van Simplon in de winkel staan.

Buiten de verschillende types en modellen fietsen die je op de site kan vinden willen wij er in deze nieuwsbrief 1 model speciaal uitlichten, namelijk: de trekking-, vakantie- en/of tourfiets.

Dit model ontbrak in onze collectie, na lang zoeken hebben wij hebben nu een mooi model gevonden die qua prijs ondanks zijn “Rohloff naaf en riem” zeer interessant is voor vakantie- en tourfietsers. Deze  vakantiefiets is met de fiets configurator  op te bouwen met alle componenten die je nodig hebt om een heerlijke fietsvakantie of mooie tochten te fietsen.

Voordragers, achterdrager, riem met Rohloff,  een  vlinderstuur of comfortabel zadel. Alles is mogelijk. Deze fiets kan je volhangen met tassen en mag tot wel 180kg belast worden! Er zijn verschillende frame modellen. Voor de dames een lagere instap en voor de heren hoge instap.

Een zeer lichte en comfortabele  fiets.
De Simplon Trekking fiets is een zeer veelzijdige fiets of het nu gaat om sport, trekking, cross, vakantie of woon/werk fiets. Deze fiets is op te bouwen en geschikt voor elk gebruik. In de winkel hebben wij op dit  moment 2 vakantiefietsen staan, in aluminium uitvoering met en zonder Rohloff -riem. Zeer licht en wendbaar dus loop even binnen om de fietsen uit te proberen.


TerugDeel het met uw vrienden!


Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook