• 1

DIEFSTAL FIETS

Zet je fiets extra op slot ter voorkoming van diefstal


DIEFSTAL FIETS


 

Zoals je wellicht zelf al hebt ondervonden of van dichtbij hebt meegemaakt zijn er in Bollenstreek erg  veel fietsdiefstallen. Op dit moment is er overal  een grote schaarste aan fietsen en fietsonderdelen en daardoor zijn onderdelen momenteel ook nog eens kostbaar. De dievengilde ziet hier brood in en helaas is daardoor je fiets meer dan een gewild item gewordeN.

De meeste diefstallen gebeuren overdag, soms ook in de avond/nachtelijke uren.

Fietsen die gestolen zijn stonden wel op slot maar waren vaak niet voorzien van een tweede slot. Zo’n extra slot, bevestigd aan een vast voorwerp, bemoeilijkt een eventuele diefstal en kan het wellicht ook voorkomen.

Nu is er waarschijnlijk een dievenbende actief in de regio die op de één of andere manier alle sloten open krijgt. Hierdoor is jouw fiets waar de extra ketting die je in het steekslot doet dus niet extra beschermd. Het is dus belangrijk om je fiets met een apart hangslot op slot te zetten. Heel vervelend maar waar.

Zet je fiets in een schuur of achtertuin waarbij de poort en of schuurdeur afgesloten is. Ook als je even weg gaat van je woning en zet je fiets vast met een extra slot zodat het de fietsendieven moeilijker word gemaakt.

 


TerugDeel het met uw vrienden!


Meer Nieuws

Pimp my Bike

Pimp my Bike , geef jouw oude vertrouwde fiets weer een nieuwe look !!

Wat doen wij allemaal ?

Fietsreparatie of fiets overspuiten . In samenwekring met ons zusterbedrijf Bikeapint in Noordwijkerhout kunnen wij uw carbon frame voorzien van een nieuwe combinatie. Ook hebben wij ons eigen merk Artigiano .

Fiets andere kleur ?

Pimp My Bike ! In ons poedercoating bedrijf spuiten en poedercoaten wij o.a. fietsframes Bikepaint

ONDERHOUDSTIPS VOOR DE ELEKTRISCHE FIETS TIJDENS DE WINTER


VOEDING EN FIETSEN


Slotlaan groep

Slotlaan groep. Fanatieke fietsers die leuke tourritten maken. Nu helemaal spik en span in mooie kleding van Bemelmanbikesport .

Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook