• 1

Fiets andere kleur ?

Pimp My Bike ! In ons poedercoating bedrijf spuiten en poedercoaten wij o.a. fietsframes Bikepaint


Fiets andere kleur ?


Wil jij jouw fiets in unieke kleuren? Bikepaint en Bemelmanbikesport zijn één bedrijf. Dus of u nu een bestaande fiets een nieuwe kleur wilt geven óf een nieuwe fiets wilt in uw zelf gekozen kleurstellingen... Alles is mogelijk . Met ons nieuwe meetsysteem in lisse (Bemelmanbikesport) meten wij eerst uw lengtemaat op. Vandaaruit kiezen wij samen met u een frame, de onderdelen en wielen. Vervolgens wordt u uitgenodigd in ons poedercoatingbedrijf en spuiterij Bikepaint in Noordwijkerhout. Hier krijgt u een impressie van ons bedrijf en werkwijze. Kleuren en design worden uitgezocht en daarna is het even wachten totdat Dick zijn frame klaar heeft( dit gaat vrij vlot). De fiets wordt door Gerard met de gekozen onderdelen in elkaar gezet en voila , een fiets is geboren. Zo heeft u een uniek fiets met uw favoriete kleuren. Uiteraard met garantie .


TerugDeel het met uw vrienden!


Meer Nieuws

20 % korting op alle mountainbikes en racefietsen van BHBikes

Bent u op zoek naar een mountainbike of racefiets ?

Wat doen wij allemaal ?

Fietsreparatie of fiets overspuiten . In samenwekring met ons zusterbedrijf Bikeapint in Noordwijkerhout kunnen wij uw carbon frame voorzien van een nieuwe combinatie. Ook hebben wij ons eigen merk Artigiano .

Polaroid fietsbrillen

Sinds kort hebben wij het mooie merk Polaroid. De meest geavanceerde fiets / zonnebril bril. Alle brillenglazen zijn voorzien van gepolariseerde glazen. Deze glazen beschermen je ogen tegen schadelijke UV straling en nemen de schittering van het zonlicht weg. Zo heb je helder licht en zicht op een zonnige dag

Fiets in andere kleurstelling laten spuiten of poedercoaten ?

Nu de racefiets op zolder staat is het misschien een goede tijd om deze jouw tweewieler andere kleurstelling te laten spuiten. Zo rij je van het voorjaar weer op een nieuwe fiets ! Incl. gratis fietsmeting !

Simplon tour-, travel-, trekking dan wel vakantiefiets

Ben jij op zoek naar een fijne travel tour fiets dan wel vakantiefiets? Van ons nieuwe merk Simplon hebben wij diverse modellen binnen . Met riem , naaf of dellieur in verschillende maatvoeringen .Ook electrische ondersteuning en riem.

Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook