• 1

Fiets andere kleur ?

Pimp My Bike ! In ons poedercoating bedrijf spuiten en poedercoaten wij o.a. fietsframes Bikepaint


Fiets andere kleur ?


Wil jij jouw fiets in unieke kleuren? Bikepaint en Bemelmanbikesport zijn één bedrijf. Dus of u nu een bestaande fiets een nieuwe kleur wilt geven óf een nieuwe fiets wilt in uw zelf gekozen kleurstellingen... Alles is mogelijk . Met ons nieuwe meetsysteem in lisse (Bemelmanbikesport) meten wij eerst uw lengtemaat op. Vandaaruit kiezen wij samen met u een frame, de onderdelen en wielen. Vervolgens wordt u uitgenodigd in ons poedercoatingbedrijf en spuiterij Bikepaint in Noordwijkerhout. Hier krijgt u een impressie van ons bedrijf en werkwijze. Kleuren en design worden uitgezocht en daarna is het even wachten totdat Dick zijn frame klaar heeft( dit gaat vrij vlot). De fiets wordt door Gerard met de gekozen onderdelen in elkaar gezet en voila , een fiets is geboren. Zo heeft u een uniek fiets met uw favoriete kleuren. Uiteraard met garantie .


TerugDeel het met uw vrienden!


Meer Nieuws

Pimp my Bike

Pimp my Bike , geef jouw oude vertrouwde fiets weer een nieuwe look !!

DIEFSTAL FIETS

Zet je fiets extra op slot ter voorkoming van diefstal

Wat doen wij allemaal ?

Fietsreparatie of fiets overspuiten . In samenwekring met ons zusterbedrijf Bikeapint in Noordwijkerhout kunnen wij uw carbon frame voorzien van een nieuwe combinatie. Ook hebben wij ons eigen merk Artigiano .

VOEDING EN FIETSEN


Slotlaan groep

Slotlaan groep. Fanatieke fietsers die leuke tourritten maken. Nu helemaal spik en span in mooie kleding van Bemelmanbikesport .

Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook