• 1

LEKKER MOUNTAINBIKEN!


LEKKER MOUNTAINBIKEN!


Een mountainbike of terreinfiets is een fiets die zo is gemaakt dat deze geschikt is om offroad te fietsen op onverharde paden en wegen.

Zoals elke sport train je, jouw body en word je fitter. Mountainbiken is niet alleen trappen maar een combi van techniek, uithoudingsvermogens en kracht. Het is geen eenzijdige sport en het maakt je op meerdere gebieden fitter.

Ben je een beginnend mountainbiker start dan op een makkelijk parcours. Bij RTV de Bollenstreek bijvoorbeeld. Daar kan je rondes fietsen langs het terrein. Ook in de bossen van Noordwijk zijn mooie parcours. Hier wordt wel iets meer lef gevraagd. Alle begin is moeilijk en mountainbiken kan lastiger zijn maar als je de smaak te pakken hebt dan is het een hele leuke sport die je ook in de winter kan blijven beoefenen.

Welke mountainbike nu precies bij jou past hangt af van een aantal factoren. Als beginner raden wij altijd aan om met een instapmodel te beginnen. Met instap bedoelen wij eigenlijk dat deze is afgemonteerd met minder kostbare onderdelen. Dit wil niet zeggen dat dat de mountainbike slecht is! Integendeel! Sommige mensen blijven jaren rijden op hun eerste fiets en anderen ruilen hem in voor een geavanceerder uitgerust systeem.

Bij ons krijg je altijd een gratis fietsmeting. Zo weet je dat je goed op de fiets zit en worden vervelende blessures voorkomen worden..

 Wij hebben van meerdere merken mooie mountainbikes en een uitgebreide collectie accessoires. Zoals helmen, kleding en verlichting voor de nightbike avonturen.


TerugDeel het met uw vrienden!


Meer Nieuws

NIEUW IN ONS ASSORTIMENT: FREEBIKE! 


Fiets in andere kleurstelling laten spuiten of poedercoaten ?

Nu de racefiets op zolder staat is het misschien een goede tijd om deze jouw tweewieler andere kleurstelling te laten spuiten. Zo rij je van het voorjaar weer op een nieuwe fiets ! Incl. gratis fietsmeting !

Nieuw in collectie Freebike

Freebike is een groot opkomend merk in Nederland. Prachtige fietsen met riemaandrijving of ketting met gesloten kettingkast. In elke maat verkrijgbaar .En fietsen in leuke kleuren.

ONDERHOUDSTIPS VOOR DE ELEKTRISCHE FIETS TIJDENS DE WINTER


BH Bikes Spike 1.0 Mountainbike

Mountainbikes stromen weer langszaam binnen. Nu de BHBike Spike. Een stoere mountainbike !

Wat doen wij allemaal ?

Fietsreparatie of fiets overspuiten . In samenwekring met ons zusterbedrijf Bikeapint in Noordwijkerhout kunnen wij uw carbon frame voorzien van een nieuwe combinatie. Ook hebben wij ons eigen merk Artigiano .

Fietstas en rugtas

Reis je veel van A naar B op de fiets, trein en met de bus? Dan kan het handig zjn om over een rugtas te beschikken welke ook geschikt is om aan de fiets te hangen. De New Looxs fietstas heeft niet alleen een stoer uiterlijk maar is ook waterdicht en van sterke kwaliteit.

Lezyne fietsverlichting

De dagen worden weer korter . Dat betekent dat de verlichting weer gecontroleerd moet worden.Zorg dat je goed gezien wordt. Het snelle en drukke verkeer vraagt er om goed gezien en verlicht op pad te gaan. Van het merk Lezyne hebben wij verlichting sets voor de gewone fiets maar ook voor de gravelbike of MTB met een hoog aantal lumen voor de de donkere paden in het bos.

Per 1 januari 2023 helmplicht scooters

Wist u dat per 1 januari de helm verplicht is voor de snorscooters? Om u te kunnen bedienen hebben wij geschikte en goedgekeurde helmen speciaal voor de scooters en speedpeddelec. Fietshelm XLC E-Bike BH-C29

Simplon tour-, travel-, trekking dan wel vakantiefiets

Ben jij op zoek naar een fijne travel tour fiets dan wel vakantiefiets? Van ons nieuwe merk Simplon hebben wij diverse modellen binnen . Met riem , naaf of dellieur in verschillende maatvoeringen .Ook electrische ondersteuning en riem.

Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook