• 1

NIEUW: BODY SCANNEN


NIEUW: BODY SCANNEN


Sinds onze verbouwing bezitten wij een geavanceerd Bodyscanning systeem.  Dit systeem is ontwikkeld in samenwerking met ingenieurs, fysiotherapeuten, orthopeden en fanatieke fietsers. Aan de hand van vragen en de meting komt er een advies.

Met dit advies stellen wij onze pasfiets of jouw fiets in. Zo kan je voelen en beleven hoe een bepaalde fiets zit. Ook kan je met de ergonomische aanpassingen de verschillen voelen en welke voordelen dit kan bieden.

Rendement halen uit je fietsprestaties
De benen moet goed draaien. De zadel hoogte is daarbij belangrijk, ook de crank is hier van belang. De klikpedalen zorgen ervoor dat je voeten vastzitten aan je pedalen en je dus meer krachtoverbrenging op de pedalen hebt. Een verkeerde of niet passende klikpedaal kan er ook voor zorgen dat de knieën in de verkeerde houding komen te staan, wat weer voor pijnlijke knieën zorgt. Loop je vast in je prestaties of ben je niet zeker over je fietshouding? Dan is een bodyscanning een mooie tool.

Bij fietsklachten
Heb je regelmatig slapende handen, pijnlijke armen of billen na of tijdens een fietstocht? Uit een fietsmeting komt een advies. Aan de hand van dit advies stellen wij je fiets af. Hier zijn heel wat studies aan vooraf gegaan, de metingen zijn zeer nauwkeurig. Zo krijg je weer meer plezier in het fietsen!

Welke nieuwe fiets?
Weet je nog niet zo goed welke fiets bij je past? Wij krijgen mensen binnen die komen oriënteren en kijken naar fietsen. In de winkel hebben wij veel verschillende type fietsen staan. De meeste klanten komen gericht op zoek naar een mountainbike, racefiets of gravelbike. Voor andere type fietsers hebben wij ook sportieve modellen, vakantiefietsen, speeders, crossways, damesfietsen, elektrische fietsen.

Iedere fiets heeft zijn eigen ergonomie en unieke rijeigenschappen. Aan de hand van een voormeting komt er al een richtlijn uit qua type fiets. Aan de hand daarvan kan er op de pasfiets een houding worden aangemeten die bij je past. Zo voel je al hoe jouw toekomstige fiets het beste bij je past. Heb je een fiets gevonden in de winkel dan doen we de nauwkeurige meting zodat wij de  nieuwe fiets perfect kunnen afstellen.

Een nieuwe fiets
Koop je een nieuwe fiets bij ons dan krijg je een fietsmeting cadeau! Wij hebben veel expertise op het gebied van fietsen en nu met deze extra tool, plus onderdelen om nog meer comfort, rendement maar vooral fietsplezier te bieden. Eventuele ergonomische onderdelen bieden wij met een leuke korting en gratis montage aan.

Voor bestaande klanten die een fiets bij ons hebben aangeschaft en graag een meting willen laten doen hebben wij natuurlijk ook een mooie aanbieding.

De bodyscan en zadelmeting nemen ongeveer 45 á 60 minuten in beslag. Om je deze tijd te bieden is het belangrijk een afspraak te maken.


TerugDeel het met uw vrienden!


Meer Nieuws

Wielerwedstrijden voor iedereen op elk niveau

Ken je iemand in je familie, op school, je vrienden, collega’s, buren, enzovoorts die je in aanraking wilt laten komen met RTV De Bollenstreek en het wielrennen in een peloton en/of op een parcours ?

Artigiano , ons huismerk. Gespoten in in Noordwijkerhout waar ons poedercoating en spuiterij bedrijf gevestigd zijn.

Wil jij een unieke fiets ? Gravelbike, MTB, racefiets of een strandfiets? Wij spuiten fietsframes in mooie kleurstellingen. De spuiterij is een onderdeel van Bemelmanbikesport .Hierdoor kunnen wij snel leveren.

VOEDING EN FIETSEN


SIMPLON FIETS SAMENSTELLEN BIJ BEMELMAN BIKESPORT


Polaroid zonnebrillen

Nieuw in ons assortiment, Polaroid zonnebrillen. Op de electrische fiets is een zonnebril wel fijn, zo krijgt u geen vliegjes in de ogen en houdt u goed zicht bij de stralende zon. Getoonde modellen op voorraad .

Handvat SQLab

Blijf op de hoogte van interessante aanbiedingen of nieuw binnengekomen fietsen. Zoals je weet zijn wij geen prijsknallers, ook nooit geweest. Wij zijn vrij specifiek in wat wij je kunnen aanbieden. De meeste accessoires zijn op maat gemaakte of het zijn bestelde producten. Wat wij aanbieden zijn diensten, dus service en dat is op voorhand vaak niet zichtbaar. Bij aanschaf van een zadel meten wij bijvoorbeeld uw zitbotjes en voor handvatten meten wij uw handen en monteren wij gratis het aangekochte zadel of handvatten op uw fiets. Wij hebben meetsystemen om u de juiste accessoires aan te meten. 

Pimp my Bike

Pimp my Bike , geef jouw oude vertrouwde fiets weer een nieuwe look !!

Fiets andere kleur ?

Pimp My Bike ! In ons poedercoating bedrijf spuiten en poedercoaten wij o.a. fietsframes

Simplon tour-, travel-, trekking dan wel vakantiefiets

Ben jij op zoek naar een fijne travel tour fiets dan wel vakantiefiets? Van ons nieuwe merk Simplon hebben wij diverse modellen binnen . Met riem , naaf of dellieur in verschillende maatvoeringen .Ook electrische ondersteuning en riem.

Wat doen wij allemaal ?

Fietsreparatie of fiets overspuiten . In samenwekring met ons zusterbedrijf Bikeapint in Noordwijkerhout kunnen wij uw carbon frame voorzien van een nieuwe combinatie. Ok hebben wij ons eigen merk Artigiano .

Nationaal Fietsplan & Fiscfree

Een nieuwe fiets met maximaal 52% voordeel? Werken aan een betere conditie én bijdragen aan een beter milieu? Dat kan met het Nationale Fietsplan!

Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook