• 1

NIEUW IN ONS ASSORTIMENT: FREEBIKE! 


NIEUW IN ONS ASSORTIMENT: FREEBIKE! 


Een mooi veelzijdig merk. Samen te stellen met een handige configurator. Binnen 3-5 werkdagen geleverd wanneer de fiets niet in de winkel op voorraad is. Met riemaandrijving, midden of een voorwielmotor. Rose, zwart of kikkergroen. Iedere fiets heeft zijn eigen rijeigenschappen en iedere fiets heeft een leuke naam en kleur.

De Melrose, Brooklyn, Manhatten en nog meer leuke namen. De modellen die wij hebben staan zijn voorzien van een  intube accu en middenmotor . Het voorbeeld zoals getoond is de Melrose. De Melrose is een sportieve en aantrekkelijk geprijsd model, te verkrijgen vanaf  € 2.149.,- Hier krijg je van ons uiteraard een gratis fietsmeting bij! De Melrose heeft een 40Nm Bafang H400 250W brushless motor incl. vrijloop en walk assist motor en is vanaf maat S (47) tot XL ( 61). De intube accu is een 504 Wh accu. De Melrose is in 2 kleuren te verkrijgen, rose en bruin.

Op de Melrose krijg je 2 jaar garantie op de accu, optioneel 5 jaar .

De Freebike is een Nederlands fabricaat. De fiets is samen te stellen met verschillende kleuren handvatten en zadel.

De overige modellen welke wij in de winkel hebben staan hebben ook een intube accu. Ben je op zoek naar een ander model met een accu op de bagagedrager? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in de winkel. Wij informeren je graag over alle modellen en mogelijkheden.


TerugDeel het met uw vrienden!


Meer Nieuws

Fiets in andere kleurstelling laten spuiten of poedercoaten ?

Nu de racefiets op zolder staat is het misschien een goede tijd om deze jouw tweewieler andere kleurstelling te laten spuiten. Zo rij je van het voorjaar weer op een nieuwe fiets ! Incl. gratis fietsmeting !

Nieuw in collectie Freebike

Freebike is een groot opkomend merk in Nederland. Prachtige fietsen met riemaandrijving of ketting met gesloten kettingkast. In elke maat verkrijgbaar .En fietsen in leuke kleuren.

LEKKER MOUNTAINBIKEN!


ONDERHOUDSTIPS VOOR DE ELEKTRISCHE FIETS TIJDENS DE WINTER


BH Bikes Spike 1.0 Mountainbike

Mountainbikes stromen weer langszaam binnen. Nu de BHBike Spike. Een stoere mountainbike !

Wat doen wij allemaal ?

Fietsreparatie of fiets overspuiten . In samenwekring met ons zusterbedrijf Bikeapint in Noordwijkerhout kunnen wij uw carbon frame voorzien van een nieuwe combinatie. Ook hebben wij ons eigen merk Artigiano .

Fietstas en rugtas

Reis je veel van A naar B op de fiets, trein en met de bus? Dan kan het handig zjn om over een rugtas te beschikken welke ook geschikt is om aan de fiets te hangen. De New Looxs fietstas heeft niet alleen een stoer uiterlijk maar is ook waterdicht en van sterke kwaliteit.

Lezyne fietsverlichting

De dagen worden weer korter . Dat betekent dat de verlichting weer gecontroleerd moet worden.Zorg dat je goed gezien wordt. Het snelle en drukke verkeer vraagt er om goed gezien en verlicht op pad te gaan. Van het merk Lezyne hebben wij verlichting sets voor de gewone fiets maar ook voor de gravelbike of MTB met een hoog aantal lumen voor de de donkere paden in het bos.

Per 1 januari 2023 helmplicht scooters

Wist u dat per 1 januari de helm verplicht is voor de snorscooters? Om u te kunnen bedienen hebben wij geschikte en goedgekeurde helmen speciaal voor de scooters en speedpeddelec. Fietshelm XLC E-Bike BH-C29

Simplon tour-, travel-, trekking dan wel vakantiefiets

Ben jij op zoek naar een fijne travel tour fiets dan wel vakantiefiets? Van ons nieuwe merk Simplon hebben wij diverse modellen binnen . Met riem , naaf of dellieur in verschillende maatvoeringen .Ook electrische ondersteuning en riem.

Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook