• 1

NIEUWSBRIEF

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang leuke kortingen en aanbiedingen !


NIEUWSBRIEF


Nieuws van Bemelman Bike Sport/Bikepaint/Spuiterij
Het viel ons de laatste tijd op dat onze klanten van Bemelman Bike Sport eigenlijk niet wisten dat er ook een Bemelman Spuiterij bestaat. En dat klanten van Bikepaint weer niet wisten dat we ook een fietsenwinkel in Lisse hebben.
Wij zijn dan ook een nieuwsbrief gestart om te laten zien hoe breed ons aanbod is en om onze klanten aanbiedingen en leuke ideeën te geven.


TerugDeel het met uw vrienden!


Meer Nieuws

Garmin navigatie-systemen zijn weer binnen !!

Wij hebben een breed assortiment Garmin in onze collectie.

Wat doen wij allemaal ?

Fietsreparatie of fiets overspuiten . In samenwekring met ons zusterbedrijf Bikeapint in Noordwijkerhout kunnen wij uw carbon frame voorzien van een nieuwe combinatie. Ok hebben wij ons eigen merk Artigiano .

Wij zijn open voor fietsreparatie en onderhoud.

Wij zijn open om onderhoud aan fiets te plegen. Zo blijft mobiel om veilig van naar uw werk te fietsen. Ook mag u op afspraak spullen ophalen voor het onderhoud aan uw fiets.

Utrechtse Heuvelrug Vingetten

Ze zijn er weer, de 2022 vingettenUtrechte Heuvelrug .

Gaerne schoenen

Gearne schoenen, nu ook Wide Fit mountainbike en raceschoenen .In alle maten en vele kleuren hebben wij Garene schoenen binnen gekregen in leuke kleuren voor de mountainbike en de racfiets. In een prijsrange van van € 129.95 tot €159.95!

Pimp MY Bike

Door de fiets schaarste kan het zijn dat je nog geen nieuwe fiets kan kopen . Misschien een idee om je huidige fiets van een nieuwe kleur te voorzien ?/

Handvat SQLab

Heb je last van pijnlijke of slapende handen ? Er zijn verschillende maten handschoenen en wat u misschien nog niet wist is dat er ook verschil is in maten handvatten. Wij kunnen kunnen uw handen opmeten en aan de hand daarvan passende handvatten uitzoeken. Loop vrijblijvend binnen en laat u adviseren.

Nationaal Fietsplan & Fiscfree

Een nieuwe fiets met maximaal 52% voordeel? Werken aan een betere conditie én bijdragen aan een beter milieu? Dat kan met het Nationale Fietsplan!

Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook