• 1

SIMPLON FIETS SAMENSTELLEN BIJ BEMELMAN BIKESPORT


SIMPLON FIETS SAMENSTELLEN BIJ BEMELMAN BIKESPORT


 

Ben je een liefhebber die van fietsen houdt en maak je graag lange tochten? Dan zijn de travel fietsen van Simplon erg geschikt voor jou als fietsliefhebber. Van een rustige rondje in de omgeving door de Bollenstreek tot echte fietsvakanties, een Simplon is bij uitstek geschikt. Als fietsspecialist van Simplon geven wij bij Bemelman Bike Sport je graag meer informatie en staan wij altijd voor je klaar met deskundig en persoonlijk advies. Daarnaast krijg je een fietsmeting en kan er een proefrit worden gemaakt op één van de modellen van Simplon.

Wij hebben een breed aanbod vakantie-, tour- en travelfietsen, elektrisch fietsen, mountainbikes, crosshybrides en racefietsen, van verschillende materialen. Met Rohloff en riem of uitgevoerd met derailleur. Simplon richt zich bij de vakantiefietsen op het ontwerpen van degelijke en stevige fietsen met mooie looks waarmee je veel veilige kilometers en lange afstanden kunt afleggen. Én de fiets zwaar kan belasten. Ben je bijvoorbeeld een fietsvakantie aan het plannen? Dan is een Simplon fiets kopen een zeer goed begin van de vakantie. Omdat de fietsen speciaal ontworpen zijn voor lange afstanden zijn deze fietsen dan ook erg in trek bij vakantiegangers.

Kenmerken van een Simplon fiets zijn:

  • Stabiliteit
  • Onderhoudsarm
  • Duurzaam
  • Sterk
  • Licht
  • Samenstellen onderdelen naar keuze
  • Ergonomische onderdelen SQLab
  • Gratis fietsmeting

Wil je een Simplon fiets kopen? Bij Bemelman Bike Sport vind je unieke custom build fietsen. Als fietsspecialist geven wij je graag meer informatie over het samenstellen voor de juiste fiets voor jou. Daarnaast is het ook mogelijk om een proefrit te maken als je bij ons langskomt in de winkel.

 


TerugDeel het met uw vrienden!


Meer Nieuws

Wielerwedstrijden voor iedereen op elk niveau

Ken je iemand in je familie, op school, je vrienden, collega’s, buren, enzovoorts die je in aanraking wilt laten komen met RTV De Bollenstreek en het wielrennen in een peloton en/of op een parcours ?

Artigiano , ons huismerk. Gespoten in in Noordwijkerhout waar ons poedercoating en spuiterij bedrijf gevestigd zijn.

Wil jij een unieke fiets ? Gravelbike, MTB, racefiets of een strandfiets? Wij spuiten fietsframes in mooie kleurstellingen. De spuiterij is een onderdeel van Bemelmanbikesport .Hierdoor kunnen wij snel leveren.

VOEDING EN FIETSEN


Polaroid zonnebrillen

Nieuw in ons assortiment, Polaroid zonnebrillen. Op de electrische fiets is een zonnebril wel fijn, zo krijgt u geen vliegjes in de ogen en houdt u goed zicht bij de stralende zon. Getoonde modellen op voorraad .

Handvat SQLab

Blijf op de hoogte van interessante aanbiedingen of nieuw binnengekomen fietsen. Zoals je weet zijn wij geen prijsknallers, ook nooit geweest. Wij zijn vrij specifiek in wat wij je kunnen aanbieden. De meeste accessoires zijn op maat gemaakte of het zijn bestelde producten. Wat wij aanbieden zijn diensten, dus service en dat is op voorhand vaak niet zichtbaar. Bij aanschaf van een zadel meten wij bijvoorbeeld uw zitbotjes en voor handvatten meten wij uw handen en monteren wij gratis het aangekochte zadel of handvatten op uw fiets. Wij hebben meetsystemen om u de juiste accessoires aan te meten. 

Pimp my Bike

Pimp my Bike , geef jouw oude vertrouwde fiets weer een nieuwe look !!

Fiets andere kleur ?

Pimp My Bike ! In ons poedercoating bedrijf spuiten en poedercoaten wij o.a. fietsframes

Simplon tour-, travel-, trekking dan wel vakantiefiets

Ben jij op zoek naar een fijne travel tour fiets dan wel vakantiefiets? Van ons nieuwe merk Simplon hebben wij diverse modellen binnen . Met riem , naaf of dellieur in verschillende maatvoeringen .Ook electrische ondersteuning en riem.

NIEUW: BODY SCANNEN


Wat doen wij allemaal ?

Fietsreparatie of fiets overspuiten . In samenwekring met ons zusterbedrijf Bikeapint in Noordwijkerhout kunnen wij uw carbon frame voorzien van een nieuwe combinatie. Ok hebben wij ons eigen merk Artigiano .

Nationaal Fietsplan & Fiscfree

Een nieuwe fiets met maximaal 52% voordeel? Werken aan een betere conditie én bijdragen aan een beter milieu? Dat kan met het Nationale Fietsplan!

Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook