• 1

Testdag Freebike

Wil jij komen testen op verschillende modellen van Freebike ? Deze dag wordt er uitgebreid getest en krijgt u alle informatie van de fabrikant. Als u in de winkel laat weten dat u interesse hebt dan maken wij  binnenkort een date met u.


Testdag Freebike


Een mooi veelzijdig merk. Samen te stellen met een handige configurator. Binnen 3-5 werkdagen geleverd wanneer de fiets niet in de winkel op voorraad is. Met riemaandrijving, midden of een voorwielmotor. Rose, zwart of kikkergroen. Iedere fiets heeft zijn eigen rijeigenschappen en iedere fiets heeft een leuke naam en kleur.

De Melrose, Brooklyn, Manhatten en nog meer leuke namen. De modellen die wij hebben staan zijn voorzien van een  intube accu en middenmotor . Het voorbeeld zoals getoond is de Melrose. De Melrose is een sportieve en aantrekkelijk geprijsd model, te verkrijgen vanaf  € 2.149.,- Hier krijg je van ons uiteraard een gratis fietsmeting bij! De Melrose heeft een 40Nm Bafang H400 250W brushless motor incl. vrijloop en walk assist motor en is vanaf maat S (47) tot XL ( 61). De intube accu is een 504 Wh accu. De Melrose is in 2 kleuren te verkrijgen, rose en bruin.

Op de Melrose krijg je 2 jaar garantie op de accu, optioneel 5 jaar .

De Freebike is een Nederlands fabricaat. De fiets is samen te stellen met verschillende kleuren handvatten en zadel.

De overige modellen welke wij in de winkel hebben staan hebben ook een intube accu. Ben je op zoek naar een ander model met een accu op de bagagedrager? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in de winkel. Wij informeren je graag over alle modellen en mogelijkheden.


TerugDeel het met uw vrienden!


Meer Nieuws

Polaroid fietsbrillen

Sinds kort hebben wij het mooie merk Polaroid. De meest geavanceerde fiets / zonnebril bril. Alle brillenglazen zijn voorzien van gepolariseerde glazen. Deze glazen beschermen je ogen tegen schadelijke UV straling en nemen de schittering van het zonlicht weg. Zo heb je helder licht en zicht op een zonnige dag

Fiets in andere kleurstelling laten spuiten of poedercoaten ?

Nu de racefiets op zolder staat is het misschien een goede tijd om deze jouw tweewieler andere kleurstelling te laten spuiten. Zo rij je van het voorjaar weer op een nieuwe fiets ! Incl. gratis fietsmeting !

LEKKER MOUNTAINBIKEN!


BH Bikes Spike 1.0 Mountainbike

Mountainbikes stromen weer langszaam binnen. Nu de BHBike Spike. Een stoere mountainbike !

Wat doen wij allemaal ?

Fietsreparatie of fiets overspuiten . In samenwekring met ons zusterbedrijf Bikeapint in Noordwijkerhout kunnen wij uw carbon frame voorzien van een nieuwe combinatie. Ook hebben wij ons eigen merk Artigiano .

Simplon tour-, travel-, trekking dan wel vakantiefiets

Ben jij op zoek naar een fijne travel tour fiets dan wel vakantiefiets? Van ons nieuwe merk Simplon hebben wij diverse modellen binnen . Met riem , naaf of dellieur in verschillende maatvoeringen .Ook electrische ondersteuning en riem.

Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook