• 1

VOEDING EN FIETSEN


VOEDING EN FIETSEN


Voeding en vocht zijn belangrijke bouwstenen voor je lichaam, tijdens het wielrennen vraag je veel van je lichaam en gaan er veel brandstoffen doorheen.

Tijdens het fietsen van een fietstocht verlies je veel vocht. Wanneer je teveel vocht verliest en niet genoeg aanvult kan dit jouw prestaties doen verminderen. Goed drinken is daarom erg belangrijk voor jouw functioneren en prestaties. Aangezien spieren suiker nodig hebben als brandstof is het ook belangrijk dat je, je suikers tijdig inneemt, het liefst binnen 2 uur na het sporten.

Voor sporters zijn koolhydraten en eiwitten een belangrijk onderdeel van de dagelijkse voeding om te kunnen presteren maar ook om voldoende te herstellen. Eiwit zorgt voor herstel van je spieren. Fanatieke sporters nemen soms een eiwit voor het slapen in, wist je dat de opbouw en afbraak  tijdens het slapen gewoon doorgaat?

In ons assortiment hebben wij diverse sportdrinks, repen en gelletjes die er voor zorgen dat je tijdens een lange rit voldoende gehydrateerd blijft, koolhydraten binnenkrijgt en de suikerbehoefte op pijl blijft. Zo blijf je die vervelende hongerklop voor, die je zomaar overvalt tijdens een rit.

Nu de racefiets weer uit de mottenballen is gekomen kunnen we weer gaan opbouwen. Sommigen trainen in de gym tijdens de wintermaanden en doen spinninglessen, anderen gaan schaatsen of mountainbiken om fit te blijven tijdens de winter.

Wanneer je weer lekker gaat trainen op de racefiets en je jouw lichaam extra gaat belasten zijn er aantal dingen belangrijk. Rust voldoende na de inspanning voor een goed herstel. Zorg voor voldoende voeding en eventueel sportvoeding om nog meer rendement te halen uit je sportprestaties. Voldoende voeding zorgt ervoor dat je geen spiermassa inlevert. Heb je het gevoel dat je bijna niet vooruit komt? Dan kan dit zijn doordat je de verkeerde bouwstoffen tot je neemt waardoor je lichaam niet herstelt of onvoldoende bouwstenen heeft.  Voeding speelt dus een belangrijke rol bij herstel, prestatie.

Met de jarenlange ervaring en knowhow kunnen de jongens je alles over gelletjes, reepjes, voeding of de opbouw van je trainingen geven.

 


TerugDeel het met uw vrienden!


Meer Nieuws

Wielerwedstrijden voor iedereen op elk niveau

Ken je iemand in je familie, op school, je vrienden, collega’s, buren, enzovoorts die je in aanraking wilt laten komen met RTV De Bollenstreek en het wielrennen in een peloton en/of op een parcours ?

Artigiano , ons huismerk. Gespoten in in Noordwijkerhout waar ons poedercoating en spuiterij bedrijf gevestigd zijn.

Wil jij een unieke fiets ? Gravelbike, MTB, racefiets of een strandfiets? Wij spuiten fietsframes in mooie kleurstellingen. De spuiterij is een onderdeel van Bemelmanbikesport .Hierdoor kunnen wij snel leveren.

SIMPLON FIETS SAMENSTELLEN BIJ BEMELMAN BIKESPORT


Polaroid zonnebrillen

Nieuw in ons assortiment, Polaroid zonnebrillen. Op de electrische fiets is een zonnebril wel fijn, zo krijgt u geen vliegjes in de ogen en houdt u goed zicht bij de stralende zon. Getoonde modellen op voorraad .

Handvat SQLab

Blijf op de hoogte van interessante aanbiedingen of nieuw binnengekomen fietsen. Zoals je weet zijn wij geen prijsknallers, ook nooit geweest. Wij zijn vrij specifiek in wat wij je kunnen aanbieden. De meeste accessoires zijn op maat gemaakte of het zijn bestelde producten. Wat wij aanbieden zijn diensten, dus service en dat is op voorhand vaak niet zichtbaar. Bij aanschaf van een zadel meten wij bijvoorbeeld uw zitbotjes en voor handvatten meten wij uw handen en monteren wij gratis het aangekochte zadel of handvatten op uw fiets. Wij hebben meetsystemen om u de juiste accessoires aan te meten. 

Pimp my Bike

Pimp my Bike , geef jouw oude vertrouwde fiets weer een nieuwe look !!

Fiets andere kleur ?

Pimp My Bike ! In ons poedercoating bedrijf spuiten en poedercoaten wij o.a. fietsframes

Simplon tour-, travel-, trekking dan wel vakantiefiets

Ben jij op zoek naar een fijne travel tour fiets dan wel vakantiefiets? Van ons nieuwe merk Simplon hebben wij diverse modellen binnen . Met riem , naaf of dellieur in verschillende maatvoeringen .Ook electrische ondersteuning en riem.

NIEUW: BODY SCANNEN


Wat doen wij allemaal ?

Fietsreparatie of fiets overspuiten . In samenwekring met ons zusterbedrijf Bikeapint in Noordwijkerhout kunnen wij uw carbon frame voorzien van een nieuwe combinatie. Ok hebben wij ons eigen merk Artigiano .

Nationaal Fietsplan & Fiscfree

Een nieuwe fiets met maximaal 52% voordeel? Werken aan een betere conditie én bijdragen aan een beter milieu? Dat kan met het Nationale Fietsplan!

Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook