Fiets poedercoaten

Laat uw fiets poedercoaten voor een unieke beleving

Uw fiets poedercoaten? Laat uw fiets personaliseren door deze te laten poedercoaten bij Bemelman Bike Sport. Het is mogelijk om u fiets in elk gewenst ontwerp en kleurstellingen te customizen. Het eindresultaat? Een unieke customized (sport)fiets waarvan er maar letterlijk één op de wereld is!

Meer informatie over de mogelijkheden van het laten poedercoaten van uw fiets? Neem dan contact op met Bemelman Bike Sport!

Contact

Wat is fiets poedercoaten eigenlijk?

Bij het poedercoaten van een (sport)fiets wordt het frame en de onderdelen eerst gestraald om de oude lak en roest te verwijderen. Na het stralen wordt een primer aangebracht, waarna het frame en de onderdelen in de gewenste ontwerp en kleur gecoat kan worden. Ter voorbereiding op het poedercoaten van uw fiets kunt u zelf beschermingsmaatregelen treffen voor de schroefdraad door het gebruik van oude bouten en moeren, welke na het coaten vervangen worden. Het balhoofd kan worden afgedekt door middel van 2 plaatjes en een draadeind.

Bemelman Bike Sport

Bemelman Bike Sport is een beleving voor iedere sportieve fiets die graag iets bijzonder wil, zoals een fiets poedercoaten. Door uw fiets te poedercoaten heeft u een unieke fiets, waarvan er maar één op de wereld van is. Wij poedercoaten uw racefiets, mountainbike, crossfiets en baanfiets in elk gewenst ontwerp en kleurstelling.

Naast het customizen leveren wij bij Bemelman Bike Sport fietsen van o.a. de volgende fietsmerken; Santos, Merida, Pilot, Fondriest en Brinke. Het is ook mogelijk om deze fietsen bij Bemelman Bike Sport te laten customizen. Meer weten over uw fiets poedercoaten? Neem dan contact met ons op!

Contact

Maak a.u.b. uw keuze:

Bemelman Bikesport logo
Bemelman Bikesport
Laat uw fiets poedercoaten voor een unieke beleving
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Merken
Bemelman Bikesport logo
Bemelman Bikesport

Copyright © 2020 Bemelman Bikesport | Alle rechten voorbehouden | Voorwaarden en Privacy verklaring

Site-Index | Designpro.nl | Sitemap