Hillegom

Uw fiets poedercoaten in Hillegom

Wilt u uw fiets poedercoaten in Hillegom? Dan bent u bij Bemelman Bike Sport in Lisse aan het juiste adres. Bij Bemelman Bike Sport kunnen wij uw (sport)fiets in elk gewenst (eigen) ontwerp en kleurstellingen poedercoaten. Als eindresultaat heeft u uw eigen customized fiets waar er letterlijk maar één van op de wereld is!

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden om uw fiets te laten poedercoaten in Hillegom? Neem dan contact op met Bemelman Bike Sport!

Contact

Mijn fiets laten poedercoaten in Hillegom

Wanneer u ervoor kiest om uw fiets te laten poedercoaten in Hillegom bij Bemelman Bike Sport, worden het frame en de onderdelen eerst helemaal gestraald om alle oude lak en roest te verwijderen. Hierna wordt een primer aangebracht, waarna het frame in de gewenste kleur gecoat wordt. Wanneer u wilt, en het uiteraard mogelijk is, kan het geheel afgewerkt worden met een blanke lak. De schroefdraad en het balhoofd worden door ons zo goed als mogelijk vrij gehouden van coating.

Ter voorbereiding op het poedercoaten van uw fiets kunt u zelf beschermingsmaatregelen treffen voor de schroefdraad door het gebruik van oude bouten en moeren, welke na het coaten vervangen worden. Het balhoofd kan worden afgedekt door middel van 2 plaatjes en een draadeind.

Een optimale beleving van uw fiets

Het gevoel van het rijden op een fiets met uw eigen ontwerp, helemaal strak in de lak en uniek is op de wereld is toch onbetaalbaar? Naast het poedercoaten van racefietsen, mountainbikes, crossfietsen en baanfietsen in elk gewenst ontwerp leveren wij bij Bemelman Bike Sport ook fietsen van o.a. de volgende merken; Santos, Merida, Pilot, Bikkel en Artigiano (eigen merk). Het is ook mogelijk om deze fietsen bij Bemelman Bike Sport te laten customizen.

Laat uw fiets poedercoaten in Hillegom door Bemelman Bike Sport voor een unieke, optimale beleving van uw fiets. Neem direct contact met ons op!

Contact

Bemelman Bikesport logo
Bemelman Bikesport
Uw fiets poedercoaten in Hillegom
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Merken
Bemelman Bikesport logo
Bemelman Bikesport

Copyright © 2020 Bemelman Bikesport | Alle rechten voorbehouden | Voorwaarden en Privacy verklaring

Site-Index | Designpro.nl | Sitemap