Merida fiets kopen

Een Merida fiets kopen bij Bemelman Bike Sport

Op zoek naar een Merida fiets? Bij Bemelman Bike Sport kun je een sportieve Merida fiets kopen. In ons aanbod vind je diverse mountainbikes en racefietsen. De populaire Merida fietsen zijn o.a. de Merida Crossway en de Merida Reacto. Het kopen van een Merida fiets is een keuze waar u niet over één nacht ijs gaat. Bij Bemelman Bike Sport kun je terecht voor deskundig advies de verschillende fietsen van Merida. Kom voor deskundig, persoonlijk advies langs bij ons in de winkel!

CONTACT

Wereldwijde bekendheid

In de wereld van het wielrennen is Merida een bekende naam. Dit komt o.a. vanwege de sponsoring van een profploeg in het peloton, Bahrain-Merida Pro Cycling Team. Door de feedback van de gebruikers is Merida in staat om de fietsen steeds verder te ontwikkelen. De Merida racefietsen staan bekend om hun mooie, slanke vormgeving en de afmontage.

Daarnaast behoren de mountainbikes van Merida al jarenlang tot de meeste verkochte mountainbikes. De mountainbikes staan garant voor veel fietsplezier. Bekijk in ons aanbod de diverse racefietsen en mountainbikes. Een Merida fiets kopen? Dat doe je bij Bemelman Bike Sport!

BEKIJK DE WEBSHOP

Over Merida

Merida-oprichter Ike Tseng (1932-2012) was een visionair en een man met eergevoel. Tijdens een vakantie in de Verenigde Staten in de jaren 70 zag hij aan de deur van een fietsenwinkel een bordje hangen waarop stond dat fietsen uit Taiwan niet ter reparatie konden worden aangeboden. In die tijd stonden fietsen uit Taiwan bekend vanwege de slechte kwaliteit. Toen Ike dat las, begon er iets te borrelen. Kort daarna, in september 1972, opende de eerste fabriek van Merida Industry Co. Ltd. in Yuanlin (Taiwan) zijn deuren.

Bij Bemelman Bike Sport kan je een Merida fiets kopen. Bij het merk Merida staat het maken van kwalitatieve hoogwaardige fietsen hoog in het vaandel. Bekijk ons aanbod Merida fietsen in onze webshop of kom langs in onze winkel!

BEKIJK DE WEBSHOP

Maak a.u.b. uw keuze:

Bemelman Bikesport logo
Bemelman Bikesport
Een Merida fiets kopen bij Bemelman Bike Sport
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Merken
Bemelman Bikesport logo
Bemelman Bikesport

Copyright © 2020 Bemelman Bikesport | Alle rechten voorbehouden | Voorwaarden en Privacy verklaring

Site-Index | Designpro.nl | Sitemap