Mountainbike kopen

Mountainbike kopen voor de mooiste MTB-routes

Wilt u een mountainbike kopen? Bij Bemelman Bike Sport vindt u sportieve fietsen. Als fietsspecialist geven u graag meer informatie over de mogelijkheden van een mountainbike. Wij staan voor u klaar met deskundig en persoonlijk advies. Daarnaast is het ook mogelijk om een proefrit te maken als u bij ons langskomt in de winkel. 

Interesse in de aankoop van een mountainbike? Bekijk dan onze website of kom langs in onze winkel!

Mountainbike kopen voor verschillende routes

Onze mountainbikes zijn geschikt voor onder andere de Nederlandse MTB-routes. Bent u van plan routes in het buitenland te fietsen? Informeer dan naar de mogelijkheden. Wij adviseren u graag bij het kopen van een mountainbikefiets voor verschillende routes en de onderdelen op de fiets. 

Bekijk onze website voor het mountainbike aanbod. In ons aanbod vindt u onder andere fietsen van de merken:

Waar let u op bij het kopen van een mountainbike?

Mountainbikes van carbon of  aluminium, dikke banden en sterk materiaal. Nu is de ene mountainbikefiets de andere niet, en elke route vraagt om een andere fiets of banden . Zaken waar u op moet letten zijn onder andere:

  • De juiste wielmaat
  • Hardtail of full suspension
  • Schijfremmen of velgremmen

Wilt u advies bij het kiezen van de juiste mountainbike? U kunt ons altijd bellen voor raad, of kom langs in de winkel. Wij denken met u mee en zorgen ervoor dat u een mountainbike koopt die bij u past.

Mountainbikes kopen bij Bemelman Bikesport

Gaat u voor een uitdagende mountainbiketocht? Zorg voor een gedegen mountainbike en uitrusting. Bekijk dan onze website of kom langs in de winkel!

Omdat iedere mountainbiker uniek is, verkoopt Bemelman verschillende mountainbike fietsen. Op deze manier vindt u de juiste mountainbike fiets op onze website of in de winkel. Ook is het mogelijk een mountainbike op maat te kopen. Het merk Artigiano bouwt een mountainbikefiets volledig naar uw wensen. 

MTB, mountainbike afkorting of voluit

Bent u nieuw in de mountainbikewereld? Dan verklaren wij graag de simpele afkorting: MTB. Dit staat, logischerwijze, voor mountainbike. MTB’ers verwijst naar mountainbikers. In onze website en winkel vindt u dan ook veel MTB fietsen. 
 

Maak a.u.b. uw keuze:

Bemelman Bikesport logo
Bemelman Bikesport
Mountainbike-kopen-Bemelman-Bike-Sport
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © 2020 Bemelman Bikesport | Alle rechten voorbehouden | Voorwaarden en Privacy verklaring

Site-Index | Designpro.nl | Sitemap