Racefiets kopen

Racefiets kopen bij Bemelman Bike Sport

Een racefiets kopen, ook wel wielrenfiets genoemd, is geen alledaagse bezigheid. Bij de aankoop van een racefiets komt vaak een stuk gevoel kijken, het is daarom ook vaak gewenst dat de racefiets ook in het echt gezien kan worden. Bij Bemelman Bike Sport is dat gewoon mogelijk. Een wielrenfiets of racefiets kopen doe je bij dé racefiets specialist.

Bij Bemelman Bike Sport kunt u een racefiets kopen van de volgende merken:

  • Colnag racefietsen
  • Merida racefietsen
  • Artigiano racefietsen

Bekijk hier ons aanbod racefietsen!

Bekijk onze racefietsen

Bemelman Bike Sport, racefiets specialist

Als specialist op het gebied van racefietsen hebben wij bij Bemelman Bike Sport een showroom waar wij diverse modellen hebben geëtaleerd. Het is dus mogelijk om rustig op het gemak de verschillende racefietsen te bekijken. Voor de aankoop van een racefiets is het belangrijk om vooraf de framemaat te bepalen, een racefiets moet natuurlijk goed aansluiten en geen lichamelijke ongemakken veroorzaken.

Wilt u een racefiets kopen die u zelf helemaal kunt samenstellen? Bij Bemelman Bike Sport bent u aan het juiste adres voor custom build racefietsen. De racefiets wordt compleet naar uw wensen samengesteld, afgesteld en afgeleverd. We geven het eerste jaar gratis onderhoud aan uw fiets. Meer weten over onze custom build racefietsen? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Racefiets online kopen

Weet u al precies welke racefiets u wilt kopen, of heeft u niet de mogelijkheid om langs te komen in de Bemelman Bike Sport-winkel? Dan kunt u uw racefiets ook gewoon online kopen. We leveren de fiets graag bij u af. De racefiets krijgt u thuis geleverd onder dezelfde condities als dat u de fiets uit de winkel zou meenemen. Dat betekent dat de fiets helemaal afgemonteerd, afgesteld en getest is. We geven het eerste jaar gratis onderhoud aan uw fiets.

Bekijk onze racefietsen

Maak a.u.b. uw keuze:

Bemelman Bikesport logo
Bemelman Bikesport
Racefiets kopen bij Bemelman Bike Sport
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Merken
Bemelman Bikesport logo
Bemelman Bikesport

Copyright © 2020 Bemelman Bikesport | Alle rechten voorbehouden | Voorwaarden en Privacy verklaring

Site-Index | Designpro.nl | Sitemap