Elsbroek

Santos fiets kopen in Elsbroek bij Bemelman Bike Sport

Wilt u een custom build, unieke Santos fiets kopen in Elsbroek? Kom dan eens langs in de winkel of bekijk ons aanbod op de webshop. Bij Bemelman Bike Sport beschikken wij namelijk over een groot aanbod van de nieuwste fietsen en modellen van het toonaangevende fietsmerk Santos. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een Santos? Bij Bemelman Bike Sport vertellen we u graag alles over de verschillende modellen!

BEKIJK DE WEBSHOP

Unieke fietsen

Bent u een liefhebber van fietsen en maakt u graag lange tochten? Dan zijn de travelfietsen van Santos erg geschikt voor u als fietsliefhebber. Van een rustige rondje in de omgeving van Elsbroek tot echte fietsvakanties, een Santos is bij uitstek geschikt. Als fietsspecialist van Santos geven wij bij Bemelman Bike Sport u graag meer informatie en staan wij altijd voor u klaar met deskundig en persoonlijk advies. Daarnaast kunt een fietsmeting laten uitvoeren of een proefrit maken op één van de modellen van Santos. Het is allemaal mogelijk bij Bemelman Bike Sport. Een Santos fiets kopen in Elsbroek? Kom langs in onze winkel en laat u inspireren door de unieke modellen van Santos.

CONTACT

Over Santos

In 1997 heeft Robbert Rutgrink het fietsmerk Santos opgericht. Als fietsliefhebber en fietsenmaker ervaarde hij dat elke unieke klant zijn of haar eigen unieke fietswensen heeft. Vanuit die gedachte is Robbert Rutgrink begonnen met het bouwen van custom build fietsen. Want een custom build fiets is de enige manier om te voldoen aan alle unieke fietswensen. Tegenwoordig staan de Santos fietsen bekend om hun degelijke en stevige fietsen waar veel en lang op gefietst kan worden, wist u dat zelfs de Nederlandse Politie op een Santos fietst?!

Maakt u graag lange tochten op de fiets? Dan zijn de travelfietsen van Santos de ideale fietsen om deze lange tochten op te maken. Meer weten over de travelfietsen van Santos of een echte Santos fiets kopen in Elsbroek? Bekijk dan eens onze webshop!

BEKIJK DE WEBSHOP

Bemelman Bikesport logo
Bemelman Bikesport
Santos fiets kopen in Elsbroek bij Bemelman Bike Sport
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Merken
Bemelman Bikesport logo
Bemelman Bikesport

Copyright © 2020 Bemelman Bikesport | Alle rechten voorbehouden | Voorwaarden en Privacy verklaring

Site-Index | Designpro.nl | Sitemap