Stadsfiets kopen

Mooie stadsfiets kopen bij Bemelman Bike Sport

Wanneer je in de stad woont, kun je niet zonder een stadsfiets. Met de auto of het openbaar vervoer kom je waar je moet zijn, maar met een stadsfiets kom je sneller en makkelijker bij bijvoorbeeld je vrienden, winkels of familie. Een goede en mooie stadsfiets kopen doe je bij Bemelman Bike Sport. Bemelman Bike Sport is dé specialist op het gebied van goede en mooie stadsfietsen.

Naast dat een stadsfiets in de stad goed tot hun recht komt, komt de stadsfiets ook zeker buiten de (grote) stad tot zijn recht. Een stadsfiets staat bekend om de goede uitrusting en dat deze erg comfortabel zijn. Op deze manier kun je op een stadsfiets alles doen, of je met de fiets naar het werk gaat of de boodschappen gaat doen op de fiets. Een goede stadsfiets brengt je van A naar B. Ook een goede stadsfiets kopen? Bekijk dan eens de webshop van Bemelman Bike Sport.

BEKIJK DE WEBSHOP

Goed voorbereid met een goede stadsfiets

In de stad is het erg druk in het verkeer en daarom is het belangrijk dat je een goede stadsfiets hebt, maar daarnaast is het ook erg belangrijk om te denken aan de veiligheid. Een stadsfiets kopen zonder enige verlichting of een bel, dat is geen doen. Koop daarom een goede stadsfiets met verlichting, een bel en een veiligheidsreflector. In het stadsverkeer rijden veel auto’s en het is daarom erg belangrijk dat je ook in het donker gezien wordt, ga dus nooit de weg op zonder verlichting en een veiligheidsreflector. Ga je vaak met bagage weg? Vergeet dan niet om een goede bagagedrager met snelbinders op je fiets te zetten. Ga goed voorbereid de weg op met een stadsfiets!

Voor een veilige stadsfiets moet je dus denken aan:

  • Een fietsbel
  • Een reflector
  • Een voor- én achterlicht
  • En degelijke bagagedrager met snelbinders

Advies op maat bij Bemelman Bike Sport

Een stadsfiets kopen bij Bemelman Bike Sport betekent vooraf advies op maat. Onze medewerkers staan voor je klaar om al je vragen over goede stadsfietsen te beantwoorden. Bij Bemelman Bike Sport hebben we een groot aanbod stadsfietsen. Wil je een stadsfiets kopen? Bekijk dan de webshop of kom eens langs in de winkel!

BEKIJK DE WEBSHOP

Maak a.u.b. uw keuze:

Bemelman Bikesport logo
Bemelman Bikesport
Goede stadsfiets kopen in [PLAATSNAAM] bij Bemelman Bike Sport
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Merken
Bemelman Bikesport logo
Bemelman Bikesport

Copyright © 2020 Bemelman Bikesport | Alle rechten voorbehouden | Voorwaarden en Privacy verklaring

Site-Index | Designpro.nl | Sitemap