Sassenheim

Bij Bemelman Bike Sport kunt u uw stadsfiets online kopen of in de winkel in de buurt van Sassenheim

Stadsfiets kopen bij een specialist in de buurt van Sassenheim? Wanneer je in Sassenheim woont en je vaak fietst, heb je een goede stadsfiets nodig. Een stadsfiets kopen in Sassenheim doe je bij Bemelman Bike Sport. In het dagelijkse verkeer zien we steeds meer en meer fietsen, mensen die op hun fiets naar hun werk gaan of snel even naar de supermarkt gaan. Zonder een goede stadsfiets is dit natuurlijk in mindere mate mogelijk. Een goede stadsfiets brengt je heelhuids van A naar B. Daarnaast zorgt een goede fiets ook dat je in de regio Sassenheim veel mooie fietsroutes kunt fietsen. Wil jij een goede stadsfiets kopen in Sassenheim voor bijvoorbeeld de boodschappen, een bezoekje aan vrienden/familie, woon-werkverkeer of juist voor wat leuke fietsroutes? Bekijk dan eens de webshop van Bemelman Bike Sport!

BEKIJK DE WEBSHOP

Veiligheid voorop! Koop uw stadsfiets bij Bemelman Bike Sport

Bij Bemelman Bike Sport hebben wij veiligheid hoog in het vaandel staan. Wij vinden het erg belangrijk dat fietsers goed opvallen in het verkeer. Daarom bevatten onze fietsen standaard een bel, voor en achter verlichting en een veiligheidsreflector. Op deze manier val je als fietser ook altijd op in het donker. Zelf kan je als fietser ook veel doen aan de manier waarop je opvalt in het verkeer.

Denk bijvoorbeeld eens na over het toevoegen van:

  • Vioo-clips
  • Lichtgevende strips voor je band
  • Ventieldop lampjes

Verlichting op uw stadsfiets kopen, zodat u goed zichtbaar op de weg bent

Vioo-clips zijn kleine lampjes die je heel eenvoudig op bijvoorbeeld je tas en kleding kan bevestigen. Daarnaast kun je dus lichtgevende strips bevestigen aan je band en kun je ervoor kiezen om lampjes op je ventielen te bevestigen zodat ook je zichtbaarheid vanaf de zijkant in het donker goed geregeld is. Want, elk extra lichtpunt die je op je fiets hebt bevestigd betekent dat het risico kleiner is dat je niet gezien wordt door een medeweggebruiker in Sassenheim. Wil jij een goede stadsfiets kopen in de omgeving Sassenheim? Bekijk dan de webshop of kom een langs in onze winkel!

BEKIJK DE WEBSHOP

Bemelman Bikesport logo
Bemelman Bikesport
Goede stadsfiets kopen in Sassenheim bij Bemelman Bike Sport
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Merken
Bemelman Bikesport logo
Bemelman Bikesport

Copyright © 2020 Bemelman Bikesport | Alle rechten voorbehouden | Voorwaarden en Privacy verklaring

Site-Index | Designpro.nl | Sitemap